95 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

95 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-sincity.gr ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Με αφορμή τα 95 χρόνια που κλείνει τον φετινό Ιούλιο ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, οι Εκδόσεις IANOS κυκλοφορούν το βιβλίο του με τίτλο ”Μια πρόταση του Μίκη Θεοδωράκη για την δημιουργική εργασία κα τον ελεύθερο χρόνο. Αντιμανιφέστο.


Μίκης Θεοδωράκης-Αντιμανιφέστο

Έτσι κι εμείς σε συνεργασία με τον Ιανό κάνουμε Διαγωνισμό για δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου, για δύο τυχερούς που θα παραλαμβάνουν τα βιβλία από τον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 ή τον ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 7. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής βιβλίων εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης παρά μόνο η παραλαβή τους από τα κεντρικά καταστήματα.


Το κείμενο αποτελεί εισήγησή του στο Συνέδριο «Ελεύθερων Καλλιτεχνών» της Δυτικής Γερμανίας, στο Τύμπινγκεν το 1987, η οποία δημοσιεύτηκε αυτούσια στη γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine», κατόπιν στην ελληνική εφημερίδα «Πρώτη» και έπειτα εκδόθηκε το 1989 σε βιβλίο από τις εκδόσεις Γνώσεις. Το συγκεκριμένο κείμενο επίσης περιέχεται στο βιβλίο «Μονόλογοι στο Λυκαυγές», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις IANOS το 2017.


Μίκης Θεοδωράκης-Αντιμανιφέστο

Πως θα συμμετέχετε στο διαγωνισμό!!

Αν συμμετέχετε στο διαγωνισμό από το Facebook

  1. Κάνετε like στη σελίδα SinCity και IANOS .
  2. Κάνετε tag 1 φίλο σας .
  3. Κάνετε share τη δημοσίευση .

Αν συμμετέχετε στο διαγωνισμό από το Instagram

  1. Κάνετε like στη φωτογραφία
  2. Ακολουθήστε το instagram της σελίδας μας sincityinsta και ianos_gr
  3. Κάνετε tag 2 φίλους σας.

Ο Διαγωνισμός ισχύει μέχρι 30 Ιουλίου 2020 21:00 !!


Μίκης Θεοδωράκης-Αντιμανιφέστο

Leave a reply