You are currently viewing Αδίστακτος Κριτής
Αδίστακτος Κριτής - sincity.gr

Αδίστακτος Κριτής


Ο Γιώργος-Κωνσταντίνος Μπούτσικος ή αλλιώς Αδίστακτος Κριτής γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου 2002 στο Βύρωνα Αττικής, όπου και διαμένει, έχει καταγωγή από τον Κονιάκο, ένα πανέμορφο χωριό στα Βαρδούσια Όρη και άρχισε να ασχολείται με το hiphop από 16 χρονών.


https://youtu.be/ZkzyzNob9QM
Πείτε – Αδίστακτος Κρίτης

What else about you?

 Η οικογένειά του, του έδωσε πολύ αγάπη κι όλα τα απαραίτητα για να εξελιχθεί και να γίνει ο άνθρωπος που αποφάσισε κι ακόμα αποφασίζει να είναι. ”Η ευγνωμοσύνη κι η αγάπη μου δεν μπορούν να εκφραστούν με λόγια” , όπως μας είπε. Είναι φοιτητής πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. H καθημερινότητά του αποσκοπεί πάντα στην εξέλιξή του με οποιονδήποτε τρόπο, πάντα όμως υπάρχει και θα υπάρχει η μουσική μέσα της.


https://youtu.be/JFyA4Oadj4E
Δύσκολες Στιγμές – Αδίστακτος Κριτής

Πως εμπνεύστηκες το ”Αδίστακτος Κριτής”?

– Χωρίς να κρυφτώ, θα πω ότι η πρωταρχική σκέψη μου ήταν να ακούγεται ενδιαφέρον και πιασάρικο στον άλλον. Μερικοί φίλοι μου με φωνάζουν ΑΚ πλέον . Ύστερα όμως, σκέφτηκα ότι θα ήθελα να έχει ταυτόχρονα κι ένα νόημα από πίσω. Συνεπώς, το όνομα μου αποτελεί έναν αντιπρόσωπο της γόνιμης κριτικής πάνω στα πάντα και πάνω απ’ όλα στον ίδιο μας τον εαυτό. Μόνο έτσι μπορεί κάποιος να γίνει καλύτερος, να αποκτήσει την δικιά του ταυτότητα και εν τέλει να κάνει καλύτερο τον κόσμο γύρω του.


Αδίστακτος Κριτής

Η κλίση του ήταν από την αρχή στη μουσική. Η πρώτη του επαφή με την Ελληνική κουλτούρα του Hip-Hop ήταν στις αρχές λυκείου και με trap ακούσματα, όπως Above The Hood και στην συνέχεια με boom bap.Μας ανέφερε ότι ”Είμαι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται να εκφραστεί. Το rap μου πρόσφερε έναν τρόπο να το κάνω. Έτσι, άρχισα να γράφω. Πράγμα που με βοηθάει πολύ μέχρι και σήμερα”.


https://youtu.be/GJWyRv6LcoQ
Δαίδαλος – Αδίστακτος Κριτής

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ..?

– Έχω συνεργαστεί και μου έχουν δώσει τις παραγωγές τους οι: Sumo, Stylez Filthy, Ζερό 2552, Apo(Αισθήσεις), Αδέκαστος 236, ThirtyTwoDeLarge, Indigo Zone Beats κ.α. Στο μέλλον αν έπρεπε να επιλέξω, στο κομμάτι hiphop, θα έλεγα ότι θέλω να συνεργαστώ με τον Άσαρκο, τον Hopsin και τον Ραψωδό Φιλόλογο. Τους σέβομαι πολύ για την προσφορά τους στον κόσμο της μουσικής και θα ήθελα να τους γνωρίσω και ως ανθρώπους πάνω απ’ όλα.


Δύσκολες Στιγμές – Αδίστακτος Κριτής

Τι σε ενοχλεί περισσότερο στη σημερινή εποχή ?

– Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στην εποχή που ζούμε είναι η έλλειψη σεβασμού. Κι αυτό γιατί σε οποιαδήποτε επιβλαβής ενέργεια, ο σεβασμός είναι αυτός που κρύβεται από πίσω . Είναι η πηγή όλων των προβλημάτων και συναισθημάτων μας. Παρ’ όλα αυτά, αν δεν με σέβεσαι δεν θα σε σεβαστώ ούτε εγώ.


https://youtu.be/a8r_LO-TCeQ
Εξομολόγηση – Αδίστακτος Κριτής

Αν σου δινόταν η ευκαιρία να ζήσεις από τη αρχή τη ζωή σου, θα άλλαζες κάτι και αν ναι τι είναι αυτό?

– Αν και είμαι πολύ μικρός ακόμα, προφανώς και θα ήθελα. Η ενηλικίωση είναι ένα πράγμα για το οποίο ανυπομονείς όσο πιο μικρός είσαι και όταν συμβαίνει θέλεις να γυρίσεις πίσω στα παιδικά σου χρόνια. Αν άλλαζα κάτι, θα ήταν να μην θεωρώ δεδομένα κάποια άτομα και πράγματα που είχα στην ζωή μου. Αλλά δεν θα επιλέξω να το κάνω. Μερικές φορές, για να εκτιμήσεις κάτι πραγματικά, πρέπει πρώτα να το χάσεις. 


Διάχυση Συνείδησης – Αδίστακτος Κριτής

Μπορείτε να βρείτε τον Αδίστακτο Κριτή στα εξής: Youtube ΕΔΩ , στο Instagram ΕΔΩ και στο Facebook ΕΔΩ.


About SIN?

Πλήγωσα έναν άνθρωπο που ήταν σημαντικός για μένα. Όταν πληγώνομαι από κάποιον άλλον μπορώ να το αντέξω. Αλλά όταν ξέρω ότι εγώ πλήγωσα και προκάλεσα πόνο σε κάποιον, είναι αβάσταχτο. Δεν περιμένω να με συγχωρέσει. Θα ήθελα μόνο να καταλάβει ότι μετάνιωσα. Είναι το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει όσο ζω και αγωνίζομαι ώστε να μην βρεθώ σε παρόμοια κατάσταση ποτέ ξανά. Για την κατάσταση αυτή θα βγει και ανάλογο άλμπουμ στο μέλλον. 


https://youtu.be/dZ-F4pzkO_A
Παράνοια – Αδίστακτος Κριτής

Υ.Γ.

Για να κλείσω θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όποιον διαβάζει αυτό το άρθρο… Το πιο δύσκολο πράγμα με το οποίο θα έρθεις αντιμέτωπος είσαι εσύ ο ίδιος. Αν δεν μάθεις να αγαπάς πρώτα εσένα, δεν θα μπορέσεις να αγαπήσεις αληθινά κανέναν! Κάνε πρώτα όση δουλειά χρειάζεσαι με τον εαυτό σου κι όλα τα άλλα θα σου φανούν πανεύκολα. Την αγάπη μου σε όλους!


ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΚΡΙΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΑΥΤΌΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ… ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ART’S NETWORK.

Αφήστε μια απάντηση