Billap

Art 's Network  Music  Rap-HipHop

Ο Βασίλης Αποστολόπουλος aka Billap, γεννήθηκε το 1999, ζει στην Πάτρα και ασχολείται με τη ραπ μουσική.

Billap – Μείνε κοντά μου

More info about him..

Αυτήν την περίοδο, εργάζεται στην εστίαση και ακολουθεί την ειδικότητα Τουριστικών Επαγγελμάτων. Ασχολείται καθημερινά με τη ραπ και του αρέσει να περνάει χρόνο με την παρέα και με την κοπέλα του.


Billap

– Πως προέκυψε το ψευδώνυμο Billap?

– Όταν ξεκίνησα είχα ως ψευδώνυμο το “πηγή κινδύνου” και έβγαζα κομμάτια με αυτό το όνομα. Μια περίοδο λοιπόν είχα σταματήσει να είμαι ενεργός για διάφορα θέματα. Πολύ πιο μετά πήγα ηχογράφησα κάποια κομμάτια και ήθελα να αλλάξω όνομα. Έτσι μια μέρα που καθόμουν με τον κολλητό μου και έναν φίλο του… είχαμε ανοίξει το θέμα και του ήρθε στο μυαλό το billap. Μου άρεσε και αποφάσισα να συνεχίσω με αυτό το όνομα.


Billap – Ας νικήσω ή ας χάσω

– Πως ξεκίνησες το Rap? Τι σε ενέπνευσε?

– Το 2014, όπου ήμουν και 14 ετών έγραψα τα πρώτα μου στιχάκια σε ένα τετράδιο τελείως αυθόρμητα επηρεασμένος από διάφορα κομμάτια που έτυχε να ακούω όπως των Goin’ Through, eminem, taki tsan κ.α. Το 2015 μπήκα στην φάση της ραπ φτιάχνοντας ένα team όπου λεγόταν ΠΡ.Π με 2 φίλους μου και τον ξάδερφο μου και θυμάμαι ηχογραφούσαμε σε ένα tablet ότι γράφαμε, αφού δεν είχαμε μηχανήματα και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Το ΠΡ.Π το κρατήσαμε με τον ξάδερφο μου μέχρι το 2019. Από τότε συνεχίζω τη solo πορεία μου, μέχρι και σήμερα. Από την αρχή αγάπησα αυτήν την μουσική και rapάρω… σχεδόν κάθε μέρα.


Billap

Συνεργασίες..

Έχει συνεργαστεί με τον snide.id, που είναι φίλος και συνεργάτης (ηχογραφεί και φτιάχνει τα Beat), που τον έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά σημεία στο κομμάτι της μουσικής και όχι μόνο.. αφού βγάλανε μαζί και ένα κομμάτι που λέγεται “Αστική Προβολή”. Τέλος.. παρέα με τον κολλητό του τον Άλεξ, κάνουν τα βίντεο edit. Μας είπε.. “Θα έκανα συνεργασία με κάποιον που μου αρέσει μουσικά και τον γνωρίζω και εγώ ως άτομο.


Billap – Μία δόση

Τι σε ενοχλεί τη σημερινή εποχή και τι προσπαθείς να αλλάξεις απ αυτήν, με τη στάση σου και το έργο σου?

– Η εποχή που είμαστε τώρα γενικά είναι πολύ δύσκολη… ειδικά στην χώρα μας με τα άτομα που κυβερνούν… τόσα χρόνια. Παρόλ’ αυτά δε θα έλεγα πως θέλω να αλλάξω κάτι συγκεκριμένο αλλά θα έλεγα πως θέλω να περάσω κάποιον διαφορετικό τρόπο σκέψης, στον κόσμο.


BILLAP-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ

Όπως.. να μην είμαστε ρατσιστές ή να μην κρίνουμε τους άλλους προτού κρίνουμε τους ίδιους τους εαυτούς μας. Τέλος, πως τα λεφτά δεν είναι το παν και πως η αγάπη δεν σταματάει στα άτομα που δεν την άξιζαν.Αν του δινόταν η ευκαιρία να ζήσει τη ζωή του από την αρχή, μας είπε ότι ΙΣΩΣ: “Να άλλαζα κάποιες επιλογές που έκανα λάθος και κάποιες άλλες που μου έφαγαν πολύ χρόνο άσκοπα, αλλά και πάλι ίσως να τις άλλαζα, εξάλλου τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε από αυτά.”


– Στο Instagram θα τον βρούμε ΕΔΩ, – στο Facebook ΕΔΩ και – στο Youtube ΕΔΩ!!


Billap – Αντέξαμε τόσα

ABOUT SIN..?

Μετανιώνω μια μεγάλη περίοδο που τα “είχα βάψει” μαύρα για κάποια θέματα και ήμουν πολύ στα κάτω μου αλλά επειδή ήμουν πιο μικρός δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω με το μυαλό που έχω τώρα. Ίσως και να μετανιώνω που έδειξα εμπιστοσύνη σε κάποια άτομα που δεν περίμενα να φερθούν άσχημα. Παρόλ’ αυτά όπως είπα.. μαθαίνεις από όλα τα άσχημα και τα καλά. Δεν μπορεί στην ζωή να είναι όλα ρόδινα και σωστά!!


Billap

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ AKA BILLAP, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝE ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚE ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ HIPHOP ΣΚΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ART’S NETWORK.

Leave a reply