Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Χρήστος Θεοδωρόπουλος-sincity.gr Writers

O Χρήστος Θεοδωρόπουλος είναι κοινωνιολόγος, MSc-σύμβουλος ψυχικής υγείας. Ασχολείται με τη συμβουλευτική και το coaching και στον ελεύθερο χρόνο του γυμνάζεται και διαβάζει βιβλία.


Χρήστος Θεοδωρόπουλος – Γίνε ο πραγματικός σου εαυτός σε 365 μέρες

Έγραψε το βιβλίο «Γίνε ο πραγματικός σου εαυτός σε 365 μέρες» το οποίο αποτελεί έναν οδηγό αυτογνωσίας με 365 ερωτήσεις οι οποίες βοηθούν τους αναγνώστες να αναστοχαστούν και να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει μέσα τους.


– Πως προέκυψε η συγγραφή?

– Γενικά είμαι ένας άνθρωπος όπου πάντα του άρεσε να γράφει. Έγραφα τους στόχους μου, τα συναισθήματα μου, τις σκέψεις μου κτλ… Έτσι λοιπόν, μεγαλώνοντας αποφάσισα να επικοινωνήσω ότι έχω στο μυαλό μου με έναν πιο συστηματικό τρόπο. Γι’ αυτό τον λόγο, ξεκίνησα να γράφω άρθρα για διάφορα ψυχοκοινωνικά προβλήματα και να τα προωθώ μέσω διαφόρων ιστοσελίδων και εφημερίδων με σκοπό να αναδείξω τον τρόπο σκέψης μου και προσέγγισης μου για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν όλους μας..

Ο ρόλος που έπαιξε ο χώρος της ψυχικής υγείας για τη συγγραφή του βιβλίου σου?

– Στην συνέχεια η ενασχόληση μου με τον χώρο της ψυχικής υγείας και της συμβουλευτικής, μου δημιούργησε την ανάγκη να γράψω το βιβλίο «Γίνε ο πραγματικός σου εαυτός σε 365 μέρες», το οποίο θα βοηθάει τους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με τον πραγματικό τους εαυτό.


Χρήστος Θεοδωρόπουλος – Γίνε ο πραγματικός σου εαυτός σε 365 μέρες

Προσπαθώντας να τον ψυχολογήσουμε και εμείς….

– Θα άλλαζες κάτι από τη μέχρι τώρα πορεία σου? – Δεν θα άλλαζα κάτι, θεωρώ πως ό,τι έχω περάσει έχει διαμορφώσει αυτό που είμαι σήμερα και είναι πολύ σημαντικό να αγαπάμε τους εαυτούς μας.


10η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 

Τι σε ενοχλεί περισσότερο τη σημερινή εποχή?

– Αυτό που με ενοχλεί στη σύγχρονη εποχή είναι ότι οι άνθρωποι βγάζουν πολύ εύκολα συμπεράσματα και πραγματικά θεωρώ ότι είναι πολύ δυσλειτουργικό. Ούτως ή άλλως είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα επικοινωνίας η τάση μας να ακούμε κάποιον για να απαντήσουμε και όχι για να καταλάβουμε.


Χρήστος Θεοδωρόπουλος – Γίνε ο πραγματικός σου εαυτός σε 365 μέρες

Αν σε χρειαστούμε που σε βρίσκουμε?

Μπορείτε να με βρείτε στο facebook στην επαγγελματική μου σελίδα ΕΔΩ, να επισκεφτείτε το προσωπικό μου site ΕΔΩ ,στο προφίλ μου στο Instagram ΕΔΩ και στο τηλέφωνο 6955448688.About Sin..?

Γενικά δεν μου αρέσει να μετανιώνω και επειδή δεν μου αρέσει είμαι πολύ προσεχτικός σε o,τι κάνω είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΗΘΗΜΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΈΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΑ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΕΡΓΑ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ART’S NETWORK.

Leave a reply