ΑΝΤΙΘΕΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΙ

The event is expired

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ | YOUTUBE LIVE

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ | ΑΝΤΙΘΕΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΙ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ


Την Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 18:00…

..η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Θερμαϊκός διοργανώνουν διαδικτυακή παρουσίαση την τρίτη ποιητική συλλογή του Βασίλειου Φλαμπουράρη «Αντιθετικοί παραλληλισμοί». Μια τρυφερή ανασκόπηση πάνω στην αστική ζωή, τη φύση, την ομορφιά και το εφήμερο του έρωτα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και τη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στην ποιητική συλλογή εξετάζονται θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο και τις ανθρώπινες σχέσεις με ευαισθησία και κριτική διάθεση. Μνήμη και φαντασία περιπλέκονται με λυρικότητα σε μια σειρά ποιημάτων, που κάποια φαίνονται βιωματικά, κάποια στοχαστικά και άλλα συμβολικά.

 

Απόσπασμα από το βιβλίο

Αποκοιμήθηκε ο ούριος άνεμος. Παντού νηνεμία ιδεών- ανθρωπόμορφες ανήθικες σκιές. Ένα μονάχα έλλειπε, η αμεσότητα. Την έφερες όμως εσύ. Μέχρι να ‘ ρθεις , ήμουν απρόσιτος. Μια σειρά ποιημάτων που ανιχνεύουν τη μνήμη, τον έρωτα και τον σύγχρονο άνθρωπο με ευαισθησία και τρυφερότητα, μέσα από τη βιωματική αλλά πάντα στοχαστική ματιά του συγγραφέα.

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Βασίλειος Φλαμπουράρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Είναι επιμελητής Α’ αναισθησιολόγος στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο Αθηνών. Έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές: Ερωτικά σκιρτήματα (Ιωλκός, 2017) και Ανθρώπινο σημειωματάριο (Ιωλκός, 2018). Ομιλεί αγγλικά, βουλγαρικά και σουηδικά, και έχει βραβευτεί σε πολλούς ποιητικούς διαγωνισμούς.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ EVENTS ΣΟΥ, ΕΔΩ!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

23 Ιουνίου 2021 6:00 μμ
23 Ιουνίου 2021 8:00 μμ
IANOS Βιβλιοπωλείο, Σταδίου, Αθήνα, Ελλάδα