ΑΡΜΟΙΡΑ Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ

The event is expired

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΗΡΑ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ

ΑΡΜΟΙΡΑ Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ


Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 20:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Κάκτος διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου της Ήρας Παπαποστόλου με τίτλο «Αρμόιρα η Νεράιδα και η Πατρίδα της Αιώνιας Αγάπης», σε εικονογράφηση Βασίλη Σελιμά.

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Γιώργος Προεστός, Φιλόλογος – Επιμελητής

Βασίλης Σελιμάς, Ζωγράφος

Δημήτρης Ψαρράς, Διερμηνέας – Μεταφραστής

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους για την οικογένεια και την πορεία προς την ενηλικίωση. Ένα παραμύθι για τη συμφιλίωση της ψυχής με το σώμα, που οδηγεί στην εύρεση του εαυτού. Προσωποποιώντας έννοιες και ιδέες, όλα γίνονται αληθινά μέσα από τα αθώα μάτια ενός παιδιού. Και όλα είναι αγάπη.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Ήρα Παπαποστόλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και σπούδασε Ιστορία Τέχνης και Αρχαιολογία στο Παρίσι (Paris X Nanterre, Paris I Sorbonne), με ειδίκευση στη Σύγχρονη Τέχνη και Φιλοσοφία-Αισθητική. Έχει διδαχτεί δημιουργική γραφή, θέατρο, κλασική κιθάρα και γραμμικό και ελεύθερο σχέδιο. […] Έχει βραβευτεί το διήγημά της με τίτλο «45 Μοίρες» στον διαγωνισμό της εφημερίδας Το Βήμα με θέμα «Μια ιστορία για την κρίση». Οργανώνει εκθέσεις, προλογίζει καταλόγους, αρθρογραφεί στο Art22 και ασχολείται με τη λογοτεχνία και τη συγγραφή στίχων. Είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Τέχνης (AICA) και μέλος του Πανελλήνιου Σωματείου Λογοτεχνών Pen Greece. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ EVENTS ΣΟΥ, ΕΔΩ!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

24 Οκτωβρίου 2022 8:30 μμ
24 Οκτωβρίου 2022 10:30 μμ
ΙΑΝΟΣ, Σταδίου, Αθήνα, Ελλάδα