ΕΙΡΗΝΗ ΟΡΦΑΝΟΥ | ΝΙΚΕΣ

The event is expired

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

EΙΡΗΝΗ ΟΡΦΑΝΟΥ | ΝΙΚΕΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΚΡΗ


Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 12:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Μακρή παρουσιάζουν το βιβλίο της Ειρήνης Ορφανού με τίτλο «Νίκες». Ένα βιβλίο που γράφτηκε σαν οδηγός, για να βοηθήσει ανθρώπους που δεν εφησυχάζουν και θέλουν να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

Ομιλητές είναι οι:

Άρης Ασπρούλης, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας – Διευθυντής Επικοινωνίας & Προβολής Θεάτρου τέχνης Κάρολου Κουν

Κλαίρη Στυλιαρά, founder Say Yes Communications

Ειρήνη Ορφανού, ψυχολόγος – Συγγραφέας

Σοφία Καπερνάρου, εκδότης «Εκδόσεις Μακρή»

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 3 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

 

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.

 


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Εμείς οι κοινοί θνητοί, είμαστε πολύ απαιτητικοί με τον εαυτό μας, τον έχουμε σε μια μόνιμη αξιολόγηση και δεν είναι λίγες οι φορές, που του συμπεριφερόμαστε σα να είναι άλογο κούρσας. Δε χαιρόμαστε με τις νίκες μας, δε συνδεόμαστε με αυτά που πετυχαίνουμε και αν αυτός που μας συντροφεύει 24/7, ο μόνιμος συνοδοιπόρος μας, ο εαυτός μας, δε μας υπηρετεί πιστά, με τον τρόπο που θέλουμε εμείς, τον μαστιγώνουμε και τον εξορίζουμε. Δεν ακούμε τις ανάγκες μας, δε συντονιζόμαστε μαζί του. Δεν αποδεχόμαστε τις ευάλωτες πλευρές μας, δε μας επιτρέπουμε να είμαστε τρωτοί, αφού και κοινωνικά, εκπαιδευόμαστε για να έχουμε μια αυτοσυγκράτηση.

Οι «Νίκες» γράφτηκαν σαν οδηγός, για να βοηθήσουν ανθρώπους που δεν εφησυχάζουν και θέλουν να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Γράφτηκαν όμως και για όσους βιώνουν δυσάρεστες καταστάσεις, να τους βοηθήσουν να βρουν τα βαθύτερα αίτια της δυσκολίας τους (χωρίς βέβαια να μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβολή του θεραπευτή), να εκπαιδευτούν σε έναν θετικό (αλλά όχι ουτοπικό) και χρήσιμο γι’ αυτούς τρόπο σκέψης, να εγκαταστήσουν τη χαρά στην καθημερινότητά τους και να απολαύσουν νίκες σε όλα τα πεδία της ζωής τους.

 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ειρήνη Ορφανού γεννήθηκε στην Αμερική το 1979. Σπούδασε Ψυχολογία, έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (HR) και παρακολούθησε πολλά σεμινάρια coaching και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας. Η 25χρονη ενασχόλησή της με το teaching, η κλινική της εμπειρία αλλά και η εμπειρία της στη διεξαγωγή σεμιναρίων αυτοβελτίωσης, η πλούσια αρθρογραφία της, το psychology blog που διατηρεί (irenesblog.gr), η παρουσία της σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές αλλά και η αγάπη της για το βιβλίο, αποτέλεσαν τη συγγραφή του πρώτου της βιβλίου μονόδρομο. Κατάγεται από την Κάρπαθο, μένει στο Μαρούσι με τον άντρα της και τα δυο παιδιά της και έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου της στο γράψιμο και στην προσφορά, μέσω των θεραπειών της.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ EVENTS ΣΟΥ, ΕΔΩ!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

19 Μαρτίου 2022 12:00 μμ
19 Μαρτίου 2022 2:00 μμ
IANOS Βιβλιοπωλείο, Σταδίου, Αθήνα, Ελλάδα