ΕΝΑΝΤΙΑ

The event is expired

EΝΑΝΤΙΑ 

”Γιατί πολύ αφήσαμε τα ποντίκια να χορεύουν”

special guest: ΟΧΕΝΤΡΑ


Oι ENANTIA έρχονται να γκρεμίσουν τη σκηνή του An σε ένα live σταθμό στην ιστορία τους, όπου θα μας παρουσιάσουν τα τραγούδια του δίσκου τους ”Γιατί πολύ αφήσαμε τα ποντίκια να χορεύουν”, αλλά και πολλά από τα πρώτα τραγούδια τους.! Συνένοχοι οι Όχεντρα!

Starts: 21:00 – Damage 8€

Fb event: https://www.facebook.com/events/3156232974612116/

Λίγα Λόγια…

Οι ΕΝΑΝΤΙΑ υπάρχουν από τις αρχές του 2005 όταν και συστήθηκαν στον κόσμο με την πρώτη ντεμο δουλειά τους με τίτλο ‘Για μία στιγμή /Διπρόσωπε’

Μέλη των ΕΝΑΝΤΙΑ, όπως ο Γιάννης, ο Κώστας και ο Κώστας Μ παίζουν πολλά περισσότερα χρόνια μαζί, μιας και σαν ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ έχουν ηχογραφήσει και εμφανιστεί live από το 1986 έως το 1996.

Με την προσθήκη του Γιώργου G. στην κιθάρα οι ΕΝΑΝΤΙΑ είναι οι

  • Γιάννης – Φωνή
  • Γιωργος – Κιθάρα
  • Κώστας – Μπάσο
  • Κώστας Μ. Τύμπανα

Αυτό τον καιρό είναι στο στούντιο τελειώνοντας την ηχογράφηση της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής κυκλοφορίας τους με τίτλο ‘Γιατί πολύ αφήσαμε τα ποντίκια να χορεύουν.. ”


Οι Όχεντρα δημιουργήθηκαν το 2012 από τον Χρήστο (κιθάρα, φωνή) και τον Στάθη (κιθάρα, φωνή) μέσα από την ανάγκη τους να παντρέψουν το thrash metal με τον ελληνικό στίχο. Η σύνθεση ολοκληρώθηκε από τον Ευγένιο στο μπάσο και τον Τάκη στα τύμπανα. Τα πρώτα κομμάτια (έξι τον αριθμό) ηχογραφήθηκαν σχεδόν αμέσως, δημοσιεύτηκαν σταδιακά στο διαδίκτυο και προωθήθηκαν από κάποιες ζωντανές εμφανίσεις.

Το 2015 ηχογραφήθηκε το 1ο επίσημο EP με τίτλο “Ιερά Νόσος”, στα Sound Symmetry Studio σε παραγωγή του Bob Katsionis.

Τον Απρίλιο του 2017 η μπάντα με την έλευση του Νίκου και του Λευτέρη σε τύμπανα και μπάσο αντίστοιχα ξεκίνησε να δουλεύει σε νέα τραγούδια σε μια κατεύθυνση λίγο διαφορετική από εκείνη της “Ιεράς Νόσου”. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα υλικό βαρύτερο και αμεσότερο. Τον Ιούνιο του 2018, η μπάντα ολοκλήρωσε την ηχογράφηση της 2ης επίσημης δουλειάς της με γενικό τίτλο “Πένθος”, στα Made In Hell Studios υπό την εποπτεία του David Prudent. Τον Σεπτέμβριο του 2018 η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο κλιπ της για το τραγούδι “Αναμνήσεις στάχτες”. Μόλις (!) ενάμιση χρόνο μετά, το CD κυκλοφόρησε και σε φυσική μορφή, ως ανεξάρτητη παραγωγή.

Τον Μάρτιο του 2019 οριστικοποιήθηκε η τρέχουσα σύνθεση της μπάντας με τον Στέλιο να αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ντράμερ.

Το καλοκαίρι του 2021 η μπάντα ξεκίνησε να ηχογραφεί 2 νέα τραγούδια, των οποίων η σύνθεση έγινε μέσα στους δύσκολους καιρούς της καραντίνας. Τα νέα δημιουργήματα ονομάζονται “Ό,τι φεύγει, κρατάει για πάντα” και “Μηχανή”. Για το πρώτο από αυτά έχει ήδη γυριστεί βίντεο κλιπ το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Οι Όχεντρα είναι:

  • Χρήστος Τρίκος – κιθάρα/φωνή
  • Στάθης Νικητόπουλος – κιθάρα
  • Λευτέρης Ευμορφόπουλος – μπάσο
  • Στέλιος Πεπινίδης – τύμπανα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ EVENTS ΣΟΥ, ΕΔΩ!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

9 Απριλίου 2022 9:00 μμ
10 Απριλίου 2022 3:00 πμ
ΑΝ Club (Σολωμού 13- Εξάρχεια)