ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΑ ΣΒΗΣΜΕΝΑ

The event is expired

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΓΚΟΣΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΝΤΖΟΣ | ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ

ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΑ ΣΒΗΣΜΕΝΑ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ


Την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 20:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Μετρονόμος διοργανώνουν παρουσίαση του νέου CD του συνθέτη Στάθη Γκότση και του ποιητή Δημήτρη Λέντζου με τίτλο «Φωτοστέφανα σβησμένα» και με ερμηνευτή τον Παντελή Θεοχαρίδη.

Στην παρουσίαση θα ακουστούν ζωντανά τα τραγούδια του δίσκου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

 

Λίγα λόγια για το cd

Τα «Φωτοστέφανα σβησμένα» είναι ένας κύκλος έντεχνων λαϊκών τραγουδιών, που «εκμεταλλεύονται» την μεγάλη ερμηνευτική γκάμα του Παντελή Θεοχαρίδη, με ενορχηστρώσεις που επιτυγχάνουν υψηλή ομοιογένεια και ενιαία αισθητική προσέγγιση. Την ενορχήστρωση έκανε ο συνθέτης του έργου Στάθης Γκότσης και συμμετέχει ορχήστρα από κορυφαίους Έλληνες μουσικούς. Το έργο, που δουλεύτηκε με περισσή φροντίδα από το 2012 μέχρι και την ηχογράφησή του το 2019, αποτελεί συνέχεια στο παλιό επιτυχημένο πρότυπο «ένας συνθέτης, ένας στιχουργός, ένας ερμηνευτής» και είναι η δεύτερη ολοκληρωμένη συνεργασία των ιδίων δημιουργών μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους «Τα έργα της καρδιάς» (Μετρονόμος 2011).


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ EVENTS ΣΟΥ, ΕΔΩ!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

2 Ιουνίου 2022 8:00 μμ
2 Ιουνίου 2022 11:00 μμ
IANOS Βιβλιοπωλείο, Σταδίου, Αθήνα, Ελλάδα