ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΡΥΘΜΩΝ

The event is expired

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΡΥΘΜΩΝ SWING, JAZZ, LATIN

ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ & ΞΕΝΟΥ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟΥ 

ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 21.00


Η Μαρκέλλα Κουκούλη και ο Μάριος Καραμπότης έρχονται το Σάββατο 13 Νοεμβρίου (21.00) στη σκηνή του “Πόλις” κουβαλώντας στις αποσκευές τους τη μαγεία των ρυθμών Swing, Jazz & Latin σε εξαιρετικές διασκευές.

 

Επί σκηνής, το υπέροχο ντουέτο συνδυάζει μουσικές Διασκευές ρετρό Ελληνικών και ξένων τραγουδιών που τοποθετούνται χρονικά από τον Τσιτσάνη, τον Χιώτη και τον Βαμβακάρη έως τον Ray Charles τη Nina Simone και τον James Brown με Swing αναφορές, Jazz standards και Latin ρυθμούς προσφέροντας ένα δυναμικό live με χορευτική διάθεση.

Με πολυάριθμες εμφανίσεις στο ενεργητικό τους, οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες ανηφορίζουν στα βόρεια προάστεια και ομορφαίνουν τα μουσικά lives στο “Πόλις”…!!!

Μια ξεχωριστή μουσική συνεργασία σε latin ρυθμούς με swing και jazz διασκευές ρετρό Ελληνικών και ξένων τραγουδιών που τοποθετούνται χρονικά από τον Τσιτσάνη, τον Χιώτη και τον Βαμβακάρη έως τον RAY CHARLES, ΤΗΝ NINA SIMONE ΚΑΙ ΤΟΝ JAMES BROWN !

Μαρκέλλα Κουκούλη Φωνή
Μαριος Καραμπότης Πιάνο-Φωνητικά

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.
Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 21.00

Είσοδος Ελεύθερη με Ελάχιστη Κατανάλωση 10€ (finger food-κρασί-ποτό…)
Περιορισμένος αριθμός κρατήσεων & Περισσότερες Πληροφορίες στα τηλέφωνα:​
☎️ 210 8000009 – 210 2770181

Online Κράτηση ΕΔΩ


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ EVENTS ΣΟΥ, ΕΔΩ!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

13 Νοεμβρίου 2021 9:00 μμ
14 Νοεμβρίου 2021 1:00 πμ
Πολυχώρος ΠΟΛΙΣ