Ο ήχος των σκιών

The event is expired

«Ο ήχος των σκιών»

Δες την παράσταση, άκου τον ήχο, παίξε κι εσύ!

Τρεις επιπλέον παραστάσεις

στις 3, 10 και 17 Απριλίου | 11:30 π.μ.


Ηλίας Καρελλάς | ερμηνεία θεάτρου σκιών

Αρετή Κετιμέ | τραγούδι, σαντούρι

 

Νέα παραγωγή

Συμπαραγωγή Θίασος Ηλία Καρελλά–Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Κυρίες, κύριοι και αγαπητά μας παιδιά, τα εισιτήρια για την νέα παράσταση του Ηλία Καρελλά «Ο ήχος των σκιών» ετελείωσαν, αλλά τα γλέντια στο Μέγαρο συνεχίζονται, με τρεις επιπλέον παραστάσεις τις Κυριακές 3, 10 και 17 Απριλίου στις 11:30 το πρωί!

 

Αυτή τη φορά, πηγή έμπνευσης για τον σκιοπαίκτη και σκηνοθέτη Ηλία Καρελλά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συστατικά μιας παράστασης θεάτρου σκιών, ο ήχος. Τι κρύβεται πίσω από τον φωτισμένο μπερντέ; Πώς ένας μόνο άνθρωπος δίνει τη φωνή του σε τόσες διαφορετικές φιγούρες; Πώς όλοι οι ήχοι της παράστασης μπορούν να παράγονται ζωντανά και πώς συνδυάζονται τα ηχητικά με τα οπτικά εφέ; Στον φωτισμένο μπερντέ θα συναντήσουμε τις γιγαντοφιγούρες του Καραγκιόζη και της παρέας του και θα ακούσουμε ήχους του παρελθόντος και του σήμερα, σε μια ολοκαίνουργια παράσταση με έντονο ρυθμό και μελωδίες που ξεκλειδώνουν τη φαντασία των μικρών θεατών. Μουσική συνοδοιπόρος του Ηλία Καρελλά, η Αρετή Κετιμέ, που θα μας μαγέψει με τη φωνή και το σαντούρι της. Μαζί τους, οι ταλαντούχοι μουσικοί Χαρά Τσαλπαρά (ακορντεόν), Θεοδώρα Αθανασίου (κιθάρα/λάφτα) και ο σκιοπαίκτης Νικόλας Τζιβελέκης.

 

Η παράσταση «Ο ήχος των σκιών» εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του κύκλου Εκπαιδευτικές δράσεις–Το Μέγαρο των παιδιών.

Η προπώληση για τις τρεις επιπλέον παραστάσεις έχει αρχίσει.

Συμπαραγωγή: Θίασος Ηλία Καρελλά – ΜΜΑ.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ EVENTS ΣΑΣ, ΕΔΩ!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

3 Απριλίου 2022 11:30 πμ
17 Απριλίου 2022 11:30 πμ
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών