Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ

The event is expired

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ

 έρχεται στις οθόνες μας

Μια μεγαλειώδης συνεργασία, διεθνούς βεληνεκούς.


Οι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος Ο κλέφτης των μυστικών του Γιάννη Μπότση κατόπιν συμφωνίας με την εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες Α.Ε. Πρόκειται για μια μεγάλη διεθνή παραγωγή, που θα αποτελείται από δέκα (10) επεισόδια.

Μια συναρπαστική ιστορία, με μοναδικούς χαρακτήρες, παθιασμένους με τη ζωή, την ελευθερία και τον έρωτα. Μια σύγχρονη ματιά στην κατοχική Αθήνα του 1944 αλλά και στη Σμύρνη της ανόδου και της καταστροφής. Μια χαρισματική πένα που αναδεικνύει δεξιοτεχνικά το κινηματογραφικό σασπένς, το ερωτικό μελόδραμα, το ψυχολογικό θρίλερ και την περιπέτεια εποχής. Κεντρικός ήρωας, ένα εντεκάχρονο ορφανό αγόρι που αναλαμβάνει για λογαριασμό της Αντίστασης την πιο επικίνδυνη και ακραία αποστολή μέσα στον πόλεμο. Ανατροπές, αγωνία, συγκίνηση, αλλά και λύτρωση – συστατικά που θα σαγηνεύσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Σεναριογράφος της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου αναλαμβάνει η καταξιωμένη Κατερίνα Γιαννάκου, ενώ στο πλευρό της, ως συν-σεναριογράφος, θα βρίσκεται ο συγγραφέας του βιβλίου Γιάννης Μπότσης.

  • Για το δελτίο τύπου πατήστε εδώ.
  • Για το εξώφυλλο του βιβλίου πατήστε εδώ.
  • Για το δελτίο τύπου του βιβλίου πατήστε εδώ.

 

Πληροφορίες

Διεύθυνση Marketing
Σπύρος Ναστάτος
Τηλ.: +30210-3390204 | extension 18
snastatos@pediobooks.gr


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ EVENTS ΣΟΥ, ΕΔΩ!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

20 Ιουλίου 2021 8:00 πμ
1 Οκτωβρίου 2021 11:00 μμ
ΕΛΛΑΔΑ