Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

The event is expired

Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΙΗΜΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ


Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και ο καλλιτέχνης και μουσικός Λουδοβίκος των Ανωγείων διοργανώσουν στον ΙΑΝΟ διήμερη μουσική παράσταση με τίτλο «Η γιορτή των δακρύων». Μια νέα συνάντηση με τον ΙΑΝΟ και το κοινό του που στόχο έχει να ξαναβρούμε τη σχέση μας με τα παλιά μακέτα καινούρια του τραγούδια, τις ιστορίες και τα παραμύθια.

Την M. Τρίτη 19 Απριλίου και την M. Τετάρτη 20 Απριλίου στις 20:30 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι μουσικοί:

Λουδοβίκος των Ανωγείων: Μαντολίνο, τραγούδι

Αλίκη Ζωγράφου: Τραγούδι

Στεφανία Χαρίση: Κλαρινέτο

Μανώλης Μπαρδάνης: Φυσαρμόνικα

Αντώνης Μυτακίδης: Κιθάρα

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις:

Το ουράνιο τόξο είναι το απόλυτο έργο τέχνης, εφτά χρώματα συμφώνησαν να σμίξουν χωρίς αντιπαλότητες, το αποτέλεσμα μας δίδαξε πως μόνο με το «μαζί» μπορούμε για τα μεγάλα και τα ωραία. Υποσχόμαστε τη συγκίνηση!

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 3 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.

Είσοδος: 15€ (περιλαμβάνει ένα ποτήρι μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί)

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

 

Λίγα λόγια για τον Λουδοβίκο των Ανωγείων

Γεννήθηκε στα Ανώγεια Ρεθύμνου στην Κρήτη. Ο πατέρας του ονομάζεται Βασίλειος και η μητέρα του Λουλουδιά. Έχει άλλα πέντε αδέρφια. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ, αλλά δεν αποφοίτησε. Το 1979 γνωρίστηκε με το Μάνο Χατζιδάκι ο οποίος είχε έρθει στα Ανώγεια με το ΤΡΙΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ της ΕΡΤ για τις μουσικές γιορτές που γίνονται εκεί κάθε χρόνο και ο οποίος τον ανέδειξε. Έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση των Υακινθείων, ως Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι των Υακινθείων εκδηλώσεων. Βλέμμα στους πολιτισμούς του Ιερού βουνού της Ίδης». Τα Υακίνθεια είναι τα πολιτιστικά δρώμενα που γίνονται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Ιουλίου στα Ανώγεια. Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων είναι επίσης ζωγράφος, έχοντας παρουσιάσει έργα του σε προσωπικές εκθέσεις στην Αθήνα και την Κρήτη. Έχει λάβει θετικές κριτικές για το ιδιαίτερο ύφος της τραγουδοποιΐας του. Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ζωγραφίζει έργα από τη νεανική του ηλικία.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ EVENTS ΣΟΥ, ΕΔΩ!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

19 Απριλίου 2022 8:30 μμ
20 Απριλίου 2022 8:30 μμ
ΙΑΝΟΣ, Σταδίου, Αθήνα, Ελλάδα