ΟΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΑΡΘΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ | ΟΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ


Την Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 12:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Διάπλαση, διοργανώνουν παρουσίαση του νέου παραμυθιού της Μάρθας Κολοκοτρώνη με τίτλο «Όταν ο Άγιος Βασίλης έχασε τη στολή του». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ταξιδέψετε στη μαγεία των Χριστουγέννων, θα φτιάξετε γιορτινές κατασκευές και θα μοιραστείτε χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Παιδικό ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Παλαμά 3.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«Μα πού να βρίσκεται;» αναρωτιόταν ο Άγιος Βασίλης.

Είχε ξημερώσει η μεγάλη μέρα, η μέρα που περίμενε όλη τη χρονιά για να μοιράσει τα δώρα και να φωτίσει τα χαμόγελα των παιδιών του κόσμου όλου, μα κάτι του έλειπε… Έψαξε μέσα στο σπίτι, έξω από το σπίτι, αλλά η μοναδική κόκκινη, κατακόκκινη και λαμπερή στολή του δεν ήταν πουθενά!

Ένα παραμύθι που επιτρέπει στη μαγεία των Χριστουγέννων να τρυπώσει και στο δικό μας σπιτάκι και να μας αφήσει να ονειρευτούμε και να ταξιδέψουμε παρέα με την καλύτερη παρέα, όσο μεγάλοι και μικροί κι αν είμαστε!


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Μάρθα Κολοκοτρώνη σπούδασε αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη και έκανε µεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήµιο Κολούµπια της Νέας Υόρκης. Από το 2015 είναι διδάκτωρ του Πανεπιστηµίου ΕΤΗ της Ζυρίχης. Έχει συνεργαστεί µε γραφεία στη Θεσσαλονίκη και τη Νέα Υόρκη και έχει εργαστεί ως ερευνήτρια στη Σιγκαπούρη και στην Ινδία. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Βερολίνο, όπου µεγαλώνει τα δυο παιδιά της µε τις ιστορίες του Κροκοντούλη και της Ζιραφούλας.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ EVENTS ΣΑΣ, ΕΔΩ!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης