ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ – ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΛΟΥΚΗΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ


Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Παπαζήση, διοργανώνουν παρουσίαση του νέου βιβλίου των Ιωάννη Αποστολάκη, Ευριπίδη Λουκή και Ιωάννη Χάλαρη με τίτλο, «Ψηφιακή διακυβέρνηση».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Ηρακλής Βαρλάμης, Αν. Καθηγητής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Στέφανος Γκρίτζαλης, καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιά

Γιώργος Πεταλωτής, δικηγόρος, MSc Βιοηθικής, πρώην Υπουργός

Ιωάννης Χαραλαμπίδης, καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Αιμίλιος Νεγκής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το σημαντικό έλλειμμα βιβλιογραφίας που υπάρχει στο χώρο της Ψηφιακής Δημόσιας Διοίκησης και Διακυβέρνησης, τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς, επιχειρείται να καλυφθεί από το παρόν βιβλίο με τίτλο «Ψηφιακή Διακυβέρνηση», συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των ομάδων που προαναφέρθηκαν στο ιδιαίτερα σημαντικό και ταυτόχρονα πολύπλοκο αυτό αντικείμενο.

Αναλύονται οι βασικές έννοιες και διαστάσεις της Ψηφιακής Δημόσιας Διοίκησης και Διακυβέρνησης, οι κυριότερες κατηγορίες συστημάτων και υποδομών που πρέπει να αναπτυχθούν προς την κατεύθυνση αυτή, καθώς και οι σχετικές δημόσιες πολιτικές και δράσεις τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Απευθύνεται σε ένα ευρύτατο κοινό, τόσο σε φοιτητές διαφόρων αντικειμένων (π.χ. πληροφορικής, επικοινωνιών, διοικητικών επιστημών, πολιτικών και κοινωνικών επιστημών, κ.λπ.), όσο και σε στελέχη και υπαλλήλους της Δημόσιας Διοίκησης που εμπλέκονται με κάποιο τρόπο στην ανάπτυξη της Ψηφιακής Δημόσιας Διοίκησης και Διακυβέρνησης και γενικότερα στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του κράτους. Σε στελέχη και υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα που ασχολούνται με πάσης φύσεως έργα στο χώρο της Ψηφιακής Δημόσιας Διοίκησης και Διακυβέρνησης, και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του κράτους, αλλά και σε κάθε ενεργό πολίτη που ενδιαφέρεται για το σημαντικό αυτό αντικείμενο.


MORE INFO, HERE!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης