ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΑ | «ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ»

The event is expired

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ CD ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΑ | «ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ»

PEOPLE MUSIC


Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 20:30, η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και η People Music, διοργανώνουν παρουσίαση του νέου cd της διεθνούς συνθέτριας, Ευανθίας Ρεμπούτσικα, «Σαν ταινία». Ένα άλμπουμ με ανέκδοτη μουσική που γράφτηκε για τον κινηματογράφο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα. Ελάχιστη κατανάλωση: 4€

 

Λίγα λόγια για το cd

H Ευανθία Ρεμπούτσικα, η διεθνής συνθέτης που έχει βάλει τη σφραγίδα της σε αναρίθμητα αριστουργήματα μας χαρίζει, επιτέλους, ένα ακόμη ταξίδι στον μουσικό της κόσμο με το καινούριο της άλμπουμ «Σαν Ταινία». Μετά την πρόσφατη βράβευσή της στο Rome International Movie Awards για την πρωτότυπη μουσική στο ντοκιμαντέρ της Ευτυχίας Φράγκου «Οι Μη Χαμένες Πατρίδες» , επιστρέφει με τον δίσκο που τιτλοφορείται « Σαν Ταινία». Το άλμπουμ αφορά σε ανέκδοτη μουσική που γράφτηκε για τον κινηματογράφο και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε πώς το καλλιτεχνικό έργο γεννιέται, ζει και αναγεννάται μέσα από τις ζυμώσεις που του χαρίζει ο χρόνος.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ EVENTS ΣΟΥ, ΕΔΩ!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

1 Νοεμβρίου 2021 8:30 μμ
1 Νοεμβρίου 2021 10:30 μμ
IANOS Βιβλιοπωλείο, Σταδίου, Αθήνα, Ελλάδα