ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ | «ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ»

The event is expired

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΣΤΟ CAFE ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ | «ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ»


Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 19:30, η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νίκος Μουρατίδης και Όλγα Λασκαράτου υποδέχονται στο Cafe του ΙΑΝΟΥ της Αθήνας τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη για ακρόαση του cd, «Γιορτή στα σπίτια».

 

Ακούγοντας τα πιο πρόσφατα τραγούδια του, θα μάθουμε όλες τις μικρές λεπτομέρειες και τις ιστορίες του πως δημιουργήθηκαν, πως ηχογραφήθηκαν και πως μαζεύτηκαν μουσικοί και τραγουδιστές μέσα στην καραντίνα.

Οι δυο τους σκέφτηκαν την ιδέα να φέρουν σε επαφή τους δημιουργούς με το κοινό στο cafe του ΙΑΝΟΥ. Θα ακούμε τα τραγούδια τους, θα μας λένε τις ιστορίες πίσω από αυτά, θα παίζουν και Live acoustic…Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα υπογράψει αντίτυπα του cd του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

 

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

 

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.


Λίγα λόγια για τις Ακροάσεις στο Cafe του ΙΑΝΟΥ

Μια φορά τον μήνα στο café IANOS οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νίκος Μουρατίδης και Όλγα Λασκαράτου προσκαλούν καλλιτέχνες και κοινό για ΑΚΡΟΑΣΗ cd. Στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM, τα Σαββατοκύριακα 4μμ-6μμ η Όλγα Λασκαράτου έχει την εκπομπή «Ένα παράθυρο θάλασσα». Αμέσως μετά 6μμ-9μμ ακολουθεί ο Νίκος Μουρατίδης με την εκπομπή «Η Μικρή μας Πόλη».

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

23 Δεκεμβρίου 2021 7:30 μμ
23 Δεκεμβρίου 2021 9:30 μμ
IANOS Βιβλιοπωλείο, Σταδίου, Αθήνα, Ελλάδα