ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ

The event is expired

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΣΤΟ CAFE ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

«ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ» | OGDOO MUSIC GROUP


Την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 19:30, η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νίκος Μουρατίδης και Νίκος Θρασυβούλου υποδέχονται στο Cafe του ΙΑΝΟΥ της Αθήνας τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Νίκο Αναγνωστάκη για ακρόαση του δίσκου, «Τα απρόοπτα», από τη δισκογραφική εταιρία Ogdoo.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τραγουδήσουν οι: Θοδωρής Κοτονιάς, Απόστολος Μόσιος και Ασπασία Στρατηγού.

Η ιδέα του Νίκου Μουρατίδη (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM) και του Νίκου Θρασυβούλου (ALPHA Radio 98,9), είναι μια φορά τον μήνα φέρουν σε επαφή τους δημιουργούς με το κοινό στο cafe του ΙΑΝΟΥ ν’ ακούμε τα τραγούδια τους, να μας λένε τις ιστορίες πίσω από αυτά, και να παίζουν και Liveacoustic… Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι Χρήστος Νικολόπουλος και Νίκος Αναγνωστάκης θα υπογράψει αντίτυπα του cd του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

 

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 3 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

 

 

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα. Ελάχιστη κατανάλωση: 4€

 

Λίγα λόγια για το cd «Τα Απρόοπτα»

«Τα Απρόοπτα» αποτελούν τον πρώτο, κύκλο τραγουδιών των δύο δημιουργών. Η έκδοση του δίσκου συνοδεύεται από βιβλίο 40 σελίδων με σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την επική πορεία του Χρήστου Νικολόπουλου στην δισκογραφία. Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν εξαιρετικοί ερμηνευτές, όπως: Μίλτος Πασχαλίδης, Ιουλία Καραπατάκη, Σταμάτης Κραουνάκης, Θοδωρής Κοτονιάς, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Κότσιρας, Ασπασία Στρατηγού, Μανώλης Λιδάκης, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Ελένη Δήμου.

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του ΙΑΝΟΥ στο YoutubeChannel: https://www.youtube.com/c/ianos/featured


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ EVENTS ΣΟΥ, ΕΔΩ!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

31 Μαρτίου 2022 7:30 μμ
31 Μαρτίου 2022 9:30 μμ
ΙΑΝΟΣ, Σταδίου, Αθήνα, Ελλάδα