ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

The event is expired

Η ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ

ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΓΡ. ΠΑΛΑΜΑ 3

ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Το Σάββατο 28 Μαΐου στις 12:00 η συγγραφέας Έλενα Αρτζανίδου υπογράφει το νέο της βιβλίο με τίτλο, «Θα έδινα τα πάντα» από τις εκδόσεις Ψυχογιός, και συνομιλεί με τους αναγνώστες της, στον Παιδικό ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης, Γρ. Παλαμά 3.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Θα έδινα τα πάντα για τα χρώματα, για το σχολείο, για ένα και μόνο ποτήρι γάλα, για τα βιβλία, για την ειρήνη και την οικογένεια. Θα έδινα τα πάντα για τη γιαγιά, για τους φίλους, για τον σκύλο, για τον ήλιο και την ελιά. Θα έδινα τα πάντα για πάντα.

«Θα έδινα τα πάντα» αποκαλύπτει μια φωνή, που μπορεί να είναι ένας μικρός ήρωας ή μια μικρή ηρωίδα. Αυτό το «πάντα» περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα, όπως άλλωστε συμβαίνει με τον κόσμο γύρω μας.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ γεννήθηκε στη Δυτική Γερμανία. Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στο Μαυρονέρι του Νομού Κιλκίς και αργότερα στη Θεσσαλονίκη, όπου τελείωσε το Λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας καθώς και του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή χρονογραφημάτων και άρθρων για την εφημερίδα Θεσσαλονίκη-Μακεδονία. Από το 1996 ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Αναλυτική εργογραφία της μπορείτε να βρείτε στο προσωπικό ιστολόγιό της (blog): http://ardjanidou.psichogios.gr .


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ EVENTS ΣΟΥ, ΕΔΩ!

Leave a reply

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

28 Μαΐου 2022 12:00 μμ
28 Μαΐου 2022 2:00 μμ
ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΓΡ. ΠΑΛΑΜΑ 3