Φώτης Δρακόπουλος

Φώτης Δρακόπουλος - «1% Καλύτερη Ζωή / Γιατί δεν ζεις τη ζωή που θέλεις» -sincity.gr Art 's Network  Writers

Ο Φώτης Δρακόπουλος γεννήθηκε το 1983, στη Θεσσαλονίκη. Είναι ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας ξενοδοχείων COLORS σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα από το 2011 μέχρι και σήμερα και παράλληλα, είναι συγγραφέας και ομιλητής. Στον ελεύθερο χρόνο του, κλείνει το κινητό του, διαβάζει και γυμνάζεται.


Φώτης Δρακόπουλος – «1% Καλύτερη Ζωή / Γιατί δεν ζεις τη ζωή που θέλεις»

– Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη συγγραφή και τι ήταν αυτό που σε παρακίνησε (η πρώτη σου επαφή/το έναυσμα);

– Τα τελευταία 10 χρόνια διαβάζω ανελλιπώς, βιβλία τα οποία έχουν να κάνουν με την βελτίωση της ζωής σε όλες τα επίπεδα. Έχω διαβάσει πολλές βιογραφίες και πολλά βιβλία τα οποία ασχολούνται με την Αυτοβελτίωση. Πολλά από αυτά που διάβασα, τα δοκίμασα και ο ίδιος. Άλλα με ωφέλησαν και άλλα όχι. Παράλληλα, έχω την συνήθεια να ξυπνάω κάθε πρωί και για 10 λεπτά να γράφω σε καθαρό χαρτί, πως είμαι, τι αισθάνομαι, τι φοβάμαι, τι θέλω να πετύχω και λόγους Ευγνωμοσύνης, με την πρόθεση να ζω στοχευμένα και συνειδητά.

– Όλα αυτά τα κείμενα, οδήγησαν στην συγγραφή του βιβλίου μου, το οποίο και ολοκληρώθηκε μέσα σε 3 μήνες στην διάρκεια της πρώτης καραντίνας.


Φώτης Δρακόπουλος

Τι σε ενέπνευσε στη συγγραφή του βιβλίου σου «1% Καλύτερη Ζωή / Γιατί δεν ζεις τη ζωή που θέλεις»;

“Η ανάγκη να βοηθήσω τους Ανθρώπους να ξεκινήσουν το σημαντικότερο ταξίδι της Ζωής, το ταξίδι του να γνωρίζουν τον πραγματικό Εαυτό τους και να ζήσουν αντίστοιχα με αυτό που πραγματικά είναι.”


Φώτης Δρακόπουλος – «1% Καλύτερη Ζωή / Γιατί δεν ζεις τη ζωή που θέλεις»

– Είναι εύκολο να εκδώσει κάποιος το πρώτο του βιβλίο;

– Τίποτα δεν είναι εύκολο και υπάρχουν πολλοί Φόβοι που πρέπει κάποιος να ξεπεράσει για να εκδώσει. Κατά διαστήματα θα φοβάσαι ότι δεν έχεις κάτι να πεις, ότι αυτά που θες να πεις τα έχουν πει άλλοι, ότι ο κόσμος δεν θα ενδιαφερθεί και πολλά ακόμα θα μπουν στον δρόμο σου για να σε εμποδίσουν. Παράλληλα, όταν τελειώσεις αρχίζει η διαδικασία εύρεσης εκδότη, η αναζήτηση επιμελητή και μια διαρκής διαπραγμάτευση. Συνολικά, δεν θα έλεγα ότι είναι εύκολο, αλλά τίποτα ωραίο δεν είναι εύκολο.


Φώτης Δρακόπουλος – «1% Καλύτερη Ζωή / Γιατί δεν ζεις τη ζωή που θέλεις»

Πες μας δυο λόγια για 1percent.gr και τα online courses

“Το 1percent.gr είναι μια online σχολή Αυτοβελτίωσης και Αυτογνωσίας. Βασίζεται στην φιλοσοφία του βιβλίου μου, που είναι η θεωρία του Ανώτερου Εαυτού, όπου πάντα υπάρχει το που είμαστε σήμερα και το που πρέπει να είμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι και πλήρεις. Στο 1% υπάρχουν οι δωρεάν ασκήσεις που συνοδεύουν το βιβλίο και το online Course Αυτογνωσίας, ένα πληρέστατο Course που εισάγει τον άνθρωπο στην έννοια της Αυτογνωσίας με πολλές βιωματικές ασκήσεις και οραματισμούς.”


Φώτης Δρακόπουλος - «1% Καλύτερη Ζωή / Γιατί δεν ζεις τη ζωή που θέλεις» -sincity.gr
Φώτης Δρακόπουλος – «1% Καλύτερη Ζωή / Γιατί δεν ζεις τη ζωή που θέλεις» -sincity.gr

– Τι σε ενοχλεί περισσότερο στη σημερινή εποχή και τι προσπαθείς να αλλάξεις απ αυτήν, με τη στάση σου και το έργο σου;

– Οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ότι η αποστολή τους είναι να ζούνε αντίστοιχα με τον πραγματικό τους Εαυτό. Πιστεύουν ότι η Ευτυχία εξαρτάται από εξωτερικούς παράγοντες. Δεν εξελίσσονται και δεν κυνηγούν την καλύτερη ζωή. Το αποτέλεσμα είναι ότι ζουν σε μια Αγέλη, χωρίς να διαφοροποιούνται, χωρίς να ζούν πραγματικά.


Φώτης Δρακόπουλος – «1% Καλύτερη Ζωή / Γιατί δεν ζεις τη ζωή που θέλεις»

Που βρίσκουμε πληροφορίες για σένα(social,site)?

Στην σελίδα της Ακαδημίας στο instagram ΕΔΩ , στον προσωπικό μου λογαριασμό instagram ΕΔΩ καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.1percent.gr .


ABOUT SIN..?

“Άργησα να γράψω το πρώτο μου βιβλίο 🙂 “Ο ΦΩΤΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΊΟ «1% Καλύτερη Ζωή / Γιατί δεν ζεις τη ζωή που θέλεις» ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΆ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΜΕΓΑΛΗ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ARTS NETWORK ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ!! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ…ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΊΟ..ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΈΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ!!

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ART’S NETWORK.


Leave a reply