You are currently viewing Golero
GOLERO-sincity.gr

Golero

Ο Γκόλφος Δημήτριος aka Golero γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής την άνοιξη του ’94. Μεγάλωσε στο Βύρωνα, όπου μένει μέχρι και σήμερα. Είναι αθλητής της ελληνορωμαικής πάλης της Δόξας Βύρωνος και καβαλάει μια chopper. Γενικά του αρέσει η περιπέτεια και η αδρεναλίνη.


Golero

Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και εν μέρει θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που οι γονείς μου έχουν μια δουλειά να μου δώσουν. Έτσι εργάζομαι στο γραφείο των δικών μου με την ιδιότητα του ασφαλιστή. Βέβαια θα με ενδιέφερε στο μέλλον να έκανα κάτι εναλλακτικό στην επαρχία όπως η μελισσοκομία. Πιστεύω ότι η ζωή σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο σαν την Αθήνα φθείρει τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα.


STOP ΕΔΩ – ΠΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΕΝΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.. 😉

Golero feat Jericho – Τα αστερια δε μετρησαμε ποτε μας

Πως εμπνεύστηκες το καλλιτεχνικό σου όνομα;

Το nickname μου βγήκε στο σχολείο, πρέπει να πήγαινα Β’ Γυμνασίου… Φτιάχναμε ένα πλάνο της τάξης ώστε να εξοικειωθεί η καθηγήτρια με τα ονόματα μας και τα πρόσωπά μας. Αλλά το κακό ήταν ότι δεν έκανα ποτέ ευανάγνωστα γράμματα, έτσι αντί για το επίθετο μου διάβασε αυτό που αργότερα θα γινόταν το παρατσούκλι μου και θα με φώναζαν τα φιλαράκια μου με αυτό, το Golero.


Golero

– Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη Μουσική και τι ήταν αυτό που σε παρακίνησε;

– Η ενασχόληση μου με τη μουσική ήρθε πολύ αργότερα από τη βάφτιση με το όνομα Golero, πήγαινα Λύκειο τότε. Δε μπορώ να πω με σιγουριά ποιό ήταν το έναυσμα, τα ακούσματα σίγουρα υπήρχαν… Αν θα μπορούσα να σκεφτώ ένα λόγο θα έλεγα ότι η rap ήταν ένα μέσο, και είναι ακόμα, να εξωτερικεύσω τα συναισθήματα μου.


Golero – Στα ιδια

– Δουλειές και συνεργασίες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα;

– Η πρώτη μου ολοκληρωμένη δουλειά ήταν ένα mixtape το οποίο είχε ανέβει στο Youtube, είχα κόψει και 50 αντίτυπα τα οποία είχα μοιράσει από δω και από κει.


Golero (Ζει η Ελπίς) – Ed Gain

“Την ίδια περίοδο είχαμε ένα συγκρότημα με κάτι φίλους το “Ζεί η Ελπίς”, είχαμε γράψει κομμάτια ποτέ όμως δε βγάλαμε μια δουλειά όλοι μαζί. Δε κράτησε πολύ καιρό αυτή η φάση, σπάσαμε μετά από λίγο καιρό… Μετά από τη λήξη του σχήματος κυκλοφόρησα το ”Σε ένα παράθυρο γνώρισα τον κόσμο” σε παραγωγές του PolysOne KnP, κοπήκαν 100 cd και είναι η μόνη μορφή που μπορεί να το βρει και να το ακούσει κάποιος.”


Golero – Freakαρω

– Όλα αυτά πριν το 2013 οπότε και γνώρισα τον Motive Square και τον Onken και φτιάξαμε το “Bazinga Squad“. Κυκλοφορήσαμε, σαν promo του δίσκο ”Διαστροφή” που σχεδιάζαμε να βγάλουμε, το ”Εύφλεκτος Μηχανισμός” με συμμετοχή τον Jk1(Muddy Vibez) και σε παραγωγή του Rospy L. Το “Bazinga Squad” έσπασε μετά από αυτό… λόγω των διαφορετικών υποχρεώσεων που είχαμε.

– Το 2015 κυκλοφόρησε ο τρίτος solo δίσκος ”Άδυτα της σκέψης” σε παραγωγές Catacombs(Dj Dallas & Blindspot), Rospy L, Α. Συνειδητός, Jk1(Muddy Vibez), Mr.Copyrat (Syncrhyme Crew) και Ske93. Στο δίσκο υπάρχει το κομμάτι ”Αγάπη μόνο’‘ που για το represent συμμετέχουν οι Dallas, Incognito, Zorab, Slope Nose και AzkerOne.


Golero – Αγαπη μονο feat Dallas,Incognito,Zorab,Slope Nose,AzkerOne

– To 2017 βγήκε το ”Freakάρω” σε παραγωγή του Jk1(Muddy Vibez). Σε αυτό το project έγινε και το πρώτο μου video clip με τη βοήθεια του Motive Square.


Golero – Καταραμενοι Official Video Clip

– Το 2018 ανέβηκε το ”Πενταροδεκάρες” σε beats των Jk1(Muddy Vibez) και Ske93.

– Παράλληλα έχω συμμετάσχει σε δουλειές των Byron Maniacs, του Jericho 605, των Gang Run και του Incognito ενώ έχουμε κάνει και ένα single με τον Jk1(Muddy Vibez). Αυτό το καιρό ετοιμάζω ένα project με τίτλο ”Αμαρτίες’‘.


Golero – Hentai

Με ποιον-ποιους θα επιθυμούσες συνεργασία και γιατί;

Από μικρός είχα φάει κόλλημα με τον δίσκο ”Εν όψει” από τις Παρεμβολές, θα ήθελα μια συνεργασία μαζί τους αλλά δυστυχώς το συγκρότημα δεν υπάρχει πλέον. Βέβαια θα ήθελα ένα beat με αυτό το ηχόχρωμα για αυτό ίσως στο μέλλον να συνεργαζόμουν με τον Σκηνοθέτη(Ff.c) καθώς εκείνος είχε κάνει τις παραγωγές του album.


GOLERO

Τι σε ενοχλεί περισσότερο στη σημερινή εποχή και τι προσπαθείς να αλλάξεις απ αυτήν, με τη στάση και το έργο σου?

“Η ίδια η κοινωνία επηρεάζει όχι μόνο τη μουσική μου αλλά και μένα σαν άνθρωπο. Οι διαπροσωπικές σχέσεις, η αλληλεπίδραση του ατόμου με το σύνολο είναι κάτι που με εμπνέει και εννοείται ότι σαν ενεργό μέλος αυτού του συνόλου έχω φωνή και προσπαθώ να αλλάξω ότι στα μάτια μου είναι λάθος.”


Golero – Μια Ιστορια

– Πως βλέπεις την εξέλιξη της Boom Bap στην Ελλάδα;

– Το μέλλον της Boom Bap στην Ελλάδα είναι δυσοίωνο… Πάντα η ελληνική σκηνή της rap μουσικής είχε σκαμπανεβάσματα, έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Τώρα αν θα έρθει στο προσκήνιο πάλι αυτό το είδος δε το γνωρίζω αλλά το ελπίζω.

– Θα μπορούσε ένας νέος καλλιτέχνης να συντηρηθεί οικονομικά από τη μουσική του;

– Βέβαια και θα μπορούσε να βγάλει λεφτά κάποιος από τη μουσική… Αν θα μπορεί να συντηρηθεί ή να καλύψει κάποια έξοδα όπως το studio κτλ αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Το δύσκολο κομμάτι είναι να καταφέρεις να μείνεις ενεργός στη rap σκηνή. Καλώς ή κακώς το να κάνεις μουσική απαιτεί να έχεις έμπνευση, να είσαι δημιουργικός και αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι, γι αυτό νομίζω ότι μια μακροχρόνια επαγγελματική καριέρα πάνω στη rap είναι δύσκολη… Η μουσική που έχουμε επιλέξει γενικά λέει πράγματα!!!


ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ Youtube ΕΔΩ ΣΤΟ Facebook ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ Instagram ΕΔΩ!!


GOLERO

ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ GOLERO ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ EKANE ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧEI ΣΤΟ ARTS NETWORK-MUSIC. Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ BOOM BAP, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑ BEATS ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ… ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ART’S NETWORK.

Αφήστε μια απάντηση