Κυριάκος Γαβριήλ Βαρνάβα

Κυριάκος Γαβριήλ Βαρνάβα-sincity.gr Art 's Network  Music  Other  Rock

Ο  Κυριάκος Γαβριήλ Βαρνάβα (Kyriakos Gabriel Varnava) γεννήθηκε το 1987 στην Κύπρο και ζει στη Νέα Ζηλανδία. Είναι διδάκτωρ Ιατρικής Χημείας και δουλεύει ως επιστημονικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Auckland στη Νεα Ζηλανδία. Η μουσική και η επιστήμη είναι δρόμοι παράλληλοι στη ζωή του και ο ένας τρέφει τον άλλο… όπως μας ανέφερε.


“Tonight- Kyriakos Gabriel Varnava #original #newsingle”

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Αρχικά πήρε κλασσική εκπαίδευση και συνέχισε σε πιο μοντέρνα είδη μουσικής (μιούζικαλ, ροκ και μπλούζ). Εξακολουθεί να αγαπάει πολύ την κλασσική μουσική και ιδιαίτερα την κλασσική κιθάρα, η οποία ακόμη του κρατάει συντροφιά! Έχει κυκλοφορήσει 4 προσωπικά singles και σύντομα το πρώτο του Ε.P. 


Κυριάκος Γαβριήλ Βαρνάβα

– Συνεργασίες που έχεις κάνει και που θα ήθελες να κάνεις στο μέλλον?

– Έχω συνεργαστεί με τον Dean o Gorman (The Hobbit), Neil Baldock , Akshay Morrison , Jennifer K Austin και Tara Simon και θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ από τους Έλληνες καλλιτέχνες με τον Παύλο Παυλίδη . Αγαπώ τη μουσική του, τον αγαπώ και ως τραγουδιστή και ως μουσικοσυνθέτη. Λατρεύω τις μουσικές του ιστορίες και τη μουσική του πορεία!

– Από το εξωτερικό εύχομαι (και προσεύχομαι) ότι θα συνεργαστώ με τον Sivert Hoyem.  Η μουσική του (και η μουσική των Madrugada) νιώθω ότι με έχει επηρεάσει βαθύτατα τόσο σε προσωπικό όσο και σε καλλιτεχνικό επίπεδο.


Κυριάκος Γαβριήλ Βαρνάβα – “I’m not you”

– Τι σε ενοχλεί περισσότερο στη σημερινή εποχή στο κομμάτι της μουσικής?

–  Με ενοχλεί ο θόρυβος!!! Τα τραγούδια που ακούγονται πλέον είναι μαζικής παραγωγής και είναι πιο κοντά στο θόρυβο. Μ’αρέσει η μουσική να με αγκαλιάζει, να με μαλακώνει…να είναι άρωμα στην αύρα μου! Εύχομαι οι νέοι καλλιτέχνες (και οι παλαιότεροι) να παίρνουν το χρόνο τους. Να αναπνέουν περισσότερο μέσα από την τέχνη τους . Να είναι (να είμαστε) πιο γειωμένοι.

– Αν σου δινόταν η ευκαιρία να ζήσεις από τη αρχή τη ζωή σου, θα άλλαζες κάτι?

– Αχ… Αν μπορούσε κάποιος να μου υποσχεθεί ότι ΑΝ άλλαζα κάτι θα ήμουν ακόμη καλύτερα από ότι είμαι τότε θα άλλαζα …και ενδεχομένως πολλά! Έλα όμως που είμαστε αυτό που είμαστε σήμερα ακριβώς γιατί έχουν συμβεί όλα αυτά που μας έχουν συμβεί! (Και αυτά που βαφτίζουμε ως “καλά” και αυτά που βαφτίζουμε ως “κακά”).


Κυριάκος Γαβριήλ Βαρνάβα

info..?

Αν με ψάξεις ονομαστικά στο Google θα βρεις πολλά και διάφορα. Από μακρόσυρτα επιστημονικά άρθρα, μέχρι δημοσιεύσεις τύπου για μένα και τη μουσική μου! Αλλάααα ΑΝ πραγματικά θες να μάθεις κάτι για μένα στείλε μου ένα μήνυμα στο Instagram μου! Εκεί θα σου απαντήσω προσωπικά και πικάντικα!
Φυσικά έχω και από τα άλλα ! Youtube, spotify, apple …όχι Facebook (Ποτέ δεν το συμπαθησα). Θα με βρεις λοιπόν, Instagram ΕΔΩ, Youtube ΕΔΩ , Spotify ΕΔΩ , Apple Music ΕΔΩ
.


“Far from home-Kyriakos G. Varnava” 

About Sin?

Mετανιώνω που άφησα πολλούς τοξικούς ανθρώπους να με επηρεάσουν και δεν τόλμησα νωρίτερα να κυκλοφορήσω τη δικιά μου μουσική και να τραγουδήσω ότι έχω μέσα μου όπως ξέρω,  όσο ξέρω και με ότι τρόπο ξέρω χωρίς να με νοιάζει “αν είναι ή αν είμαι αρκετά καλός” !Φτάνει μόνο να είναι αληθινό!!


Κυριάκος Γαβριήλ Βαρνάβα

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΒΑΡΝΑΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ART’S NETWORK-MUSIC ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΆΣΤΗΚE ΜΑΖΊ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΑΞΙΖΕΙ. ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ART’S NETWORK.


Leave a reply