Τσαλαπάτη Τριανταφυλλιά Φελίσια

Τσαλαπάτη Τριανταφυλλιά Φελίσια-sincity.gr Art 's Network  Other

Η Φελίσια-Τριανταφυλλιά Τσαλαπάτη (aka Φελίσια Λαπάτη) γεννημένη το Μάρτιο του 1991, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα μέχρι και σήμερα, με το γιο της. Αγαπάει την γυμναστική, τα αθλήματα και τις τέχνες όπως τον κινηματογράφο, το θέατρο και τη μουσική.


Τσαλαπάτη Τριανταφυλλιά Φελίσια

Some More about her..

Έχει έντονη ενασχόληση µε το κοµµάτι των social media και κατ’ επέκταση την προώθηση-διαφήµιση προϊόντων µέσω αυτών, θέλει να έχει επικοινωνία και άμεση επαφή µε τον κόσμο και έχει απίστευτη διάθεση και επιθυμία για δουλειά και αυτό θα το καταλάβετε παρακάτω..!!


Λαπάτη Φελίσια

Studies??

Αρχικά παρακολούθησα 2 χρόνια μαθήματα στο Αµερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων (Deree College) στη συνέχεια προετοιμάστηκα για εισαγωγή στο “Εθνικό Θέατρο” στη δραματική σχολή “Aθηναική Σκηνή”, σπούδασα στη σχολή Δηµοσιογραφίας ΑΝΤ1 και τελευταία έμεινα στην Ιταλία για παρακολούθηση μαθημάτων και εκμάθηση της γλώσσας. Τέλος τελείωσα τη σχολή personal training IAFA College.


Λαπάτη Φελίσια

– Από που ξεκινάμε λοιπόν?

– Ας το πάρουμε από την αρχή: Από το 2008 και για 4 χρόνια ήμουν υπεύθυνη στην ιδιωτική επιχείρηση ‘Sugar Cubes‘ στη Νέα Σµύρνη και κατά διαστήματα ήμουν υποδοχή πελατών και δημόσιες σχέσεις σε κέντρα εστίασης.
Επίσης ήμουν μοντέλο σε φωτογραφίσεις και επιδείξεις και είχα συμμετάσχει σε 6
ελληνικά βίντεο κλιπ και 1 Αιγυπτιακό.


Και για του Λόγου το Αληθές…

Κώστας Δόξας – Δηλώνω θαυμαστής σου – Φελίσια Λαπάτη

και…


Κωνσταντίνος Γαλανός – Όλα – Φελίσια Λαπάτη

– Δε σταματάμε εδώ προφανώς , έτσι?

– Τώρα ξεκινάμε…τι να σου λέω…το 2012 δούλεψα ως Αεροσυνοδός στην Αεροπορική Εταιρεία Aegean αλλά είδα οτί ήταν αλλού η κλίση μου και για καλή μου τύχη έκανα την πρακτική μου στην δημοσιογραφική ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ στον ΑΝΤΕΝΝΑ.

– Παράλληλα ήμουν παρουσιάστρια στο διαδυκτιακό site vidcase.gr σε καθημερινά βίντεο και συμμετείχα στη συγγραφή άρθρων στο ίδιο site vidcase.gr.


Φελίσια Λαπάτη

Από δω και πέρα τη γνωρίσαμε καλύτερα από..:

Την παρουσία της, το 2017, στην διαδικτυακή εκπομπή στο youtube ‘ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ’…

ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ – Χριστουγεννιάτικη Θλίψη – Φελίσια Λαπάτη

– Στο έργο της σαν Παρουσιάστρια στο διαδικτυακό κανάλι του ΑΝΤΕΝΝΑ, netwix.gr, το 2017 με 2018.

ΚΑΛΤ ΤΙΒΙ: Οι διαφημίσεις που μας μεγάλωσαν – Φελίσια Λαπάτη

– Επίσης από την παρουσίαση events όπως του airflyshow στο Δήμο Καβάλας, την εκπληκτική της παρουσία ως Ραδιοφωνική παραγωγός για συγκεκριμένο αριθμό εκπομπών στον ραδιοφωνικό σταθμό SOK.FM και φυσικά από τα Βιντεάκια στο κανάλι της felicia lapati, στο youtube µε συμβουλές για πιο υγιεινό τρόπο ζωής.


Γυμναστείτε σε 17 λεπτά. Για εγκύους και…μη. – Φελίσια Λαπάτη

Τελευταία σε βλέπουμε πολύ..τι γίνεται?

– Τελευταία.. η αλήθεια είναι ότι ασχολούμαι με πολλά, εκτός από τον υπέροχο γιο μου που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και γίνεται ένας υπέροχος άντρας…είμαι Ραδιοφωνική παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθµό Sfera FM 102.2 καθημερινά στην ζώνη 18:00-21:00 και είμαι στη συνπαρουσίαση της ενότητας “Σφήκες” στην τηλεοπτική εκπομπή του Antenna “The 2night Show” µε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και παρουσιάζω το τηλεπαιχνίδι “give me 5” στην ίδια εκποµπή.Σφήκες – Ιωάννα Τούνη – FELICIA

Βαγγέλης & Φελίσια – Η φάρσα της εβδομάδας #1 / Τανιμανίδης – Felicia

Στα social τη βρίσκουμε : FaceBook και Instagram

Τι να πεις λοιπόν γι αυτήν την κοπέλα? Μία υπέροχη μανούλα, μία απίστευτα ικανή επαγγελματίας, που ο δρόμος της μέχρι σήμερα δείχνει τη δουλειά της, και μία απίστευτα γλυκομίλητη και ευγενική γυναίκα που ήταν τιμή μας που τη γνωρίσαμε.

Της ευχόμαστε λοιπόν να είναι πάντα αγαπημένη με το γιο της, να τον χαίρεται και να τον δει όπως επιθυμεί ο ίδιος… να είναι πάντα υγιής και να έχει μια καταπληκτική προσωπική και επαγγελματική πορεία!!

Leave a reply