You are currently viewing NiEs217
NiEs217-sincity.gr

NiEs217

Ο Νάσος Σωτηρόπουλος aka NiEs217 γεννήθηκε το 1999 στην Πάτρα και είναι κάτοικος του Αιγίου Αχαΐας. Στην καθημερινότητά του ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες για την διαβίωση του αλλά και με την καλλιτεχνική του εξέλιξη.


NiEs217

“Είμαι ένας από τους δύο διοργανωτές φιλανθρωπικών εκθέσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Αίγιο ( C.A.M.S. ). Το καλλιτεχνικό μου όνομα το εμπνεύστηκα από τα αρχικά του ονόματος μου και το 217 από προσωπικές μου σημαδιακές εμπειρίες του παρελθόντος μου.”


ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ – Official VideoClip

Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Hip-Hop και τι ήταν αυτό που σε παρακίνησε (η πρώτη σου επαφή/το έναυσμα);

– Από μικρός που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν σε ένα μεγάλο βαθμό ονειροπόλος και με εξίταρε η σκέψη πως με κόπο και υπομονή θα φτάσω το κάθε όνειρο μου .Ένα από αυτά ήταν η μουσική σκηνή. Ξεκινώντας την πρώτη επαφή μου με το χαρτί και το στυλό το 2013 μέσα από μια έμπνευση ενός μουσικού ονόματος Ταφ Λάθος έγραψα το 1ο μου κομμάτι. Το συγκεκριμένο είναι η “σημαία” της έναρξης για όλα αυτά που ζω σήμερα .Ο λόγος που με έκανε να εκφράσω της σκέψης μου πάνω στο χαρτί ήταν ένας άνθρωπος που ήθελα να του αφιερώσω κάτι παραπάνω από τα συναισθήματα μου. Η μουσική είναι ένα μουσικό ημερολόγιο.


NiEs217

Με ποιον θα επιθυμούσες συνεργασία και γιατί;

Μια συνεργασία για εμένα προσωπικά δεν έχει να κάνει με το πόσο γνωστός είναι ο άνθρωπος που θα συνεργαστώ αλλά το “μέσα” του. Εχω συνεργαστεί με τον Αναστάση Σπηλιάδη στο μοντάζ και σε κάμερα για τα video clip και με τον Παναγιώτη Μουτσούνη στην ηχοληψία όπου αυτά τα άτομα είναι και η ομάδα μου. Με τον παραγωγό Low P, με την OA BEAT του μουσικού παραγωγού OSMIA, με τον Παναγιώτη  Λυκίδη (LPS) , με την kloukisound (car audio), με την ομάδα της DMT OFFICIAL RECORD Μάκη Γριβοκοστόπουλο (Sawfos), το studio MONK και ακόμα έναν παραγωγό Beat…τον Loco (Ηλίας). Θα ήθελα σαν τρελός να συνεργαστώ με το 729. Ο Novel 729 είναι κατάθεση ψυχής και έχω νιώσει κάθε λέξη που βγαίνει από τα κομμάτια του…και συνδέομαι απόλυτα με τα βιώματα του.


ΑΔΥΤΟ – NiEs 217

Τι σε ενοχλεί περισσότερο στη σημερινή εποχή και τι προσπαθείς να αλλάξεις απ αυτήν, με τη στάση και το έργο σου;

– Με ενοχλεί που στο σήμερα η μουσική βιομηχανία είναι μόδα. Όπως είπα και πριν η μουσική είναι μουσικό ημερολόγιο που βγαίνει από το μέσα σου και απεικονίζει το τι είσαι…. μόνο αυτό έχω να πω…

Πως βλέπεις την εξέλιξη του είδους της μουσικής σου στην Ελλάδα του 2022;

– Η εξέλιξη είναι υποκειμενική πάνω σε μια τέχνη δεν μπορώ να κρίνω το πώς θα είναι το αύριο με ΤΟΣΑ ταλέντα “φαντάσματα” που δεν έχουν την ευκαιρία να αναγνωριστούν ΑΚΟΜΑ. Πιστεύω στην οποιαδήποτε εξέλιξη.

Θα μπορούσε ένας νέος καλλιτέχνης να συντηρηθεί οικονομικά από το Hip-Hop;

– Πιστεύω πώς μπορείς να βγάλεις κάποιο εισόδημα από την μουσική αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι αυτός ο λόγος που κάνεις κάτι τέτοιο. Αν κάποιος το κάνει για κέρδος χρηματικό…δεν αγαπάει αυτό που κάνει.


NiEs217

About Sin..?

” Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε μετανιώσει για κάτι που έχουμε αποφασίσει. Μετανιώνω που πίστεψα σε ανθρώπους που δεν εκτιμούν…αλλά ποτέ δεν θα μετανιώσω για το νούμερο 23…όσοι ξέρουν.. ξέρουν. Σε επαγγελματικό τομέα δεν μετανιώνω απόλυτος ΤΙΠΟΤΑ. “


NiEs217

ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ INSTAGRAM ΕΔΩ, ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΕΔΩ!


ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ NiEs217 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ EKANE ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧEI ΣΤΟ ARTS NETWORK-MUSIC. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ Hip-Hop ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ…ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΤΑ EVENTS ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΩΣ Ο ΝΑΣΟΣ aka NiEs217, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ..!

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ART’S NETWORK.

Αφήστε μια απάντηση