Ραμμένος Άσσος

Ραμμένος Ασσος-sincity.gr Art 's Network  Music  Rap-HipHop

O Κωνσταντίνος ή αλλιώς Ραμμένος Άσσος είναι γεννημένος το 1996 , στην Αθήνα.


Ραμμένος Άσσος

Γενικά η δουλειά, του τρώει πολύ χρόνο.Αυτόν που απομένει, προσπαθεί να τον αφιερώνει στη μουσική, στην εσωτερική του αναζήτηση και τους ανθρώπους του.


Ραμμένος Άσσος & Ταφ Της Τάφρου – Αποχρώσεις Του Μίσους (Prod. Sumo Beats)

Why the name?

Το καλλιτεχνικό του, Ραμμένος Άσσος? Ότι πιο τέλειο έχουμε ακούσει… είναι μια υπενθύμιση στον ίδιο τον εαυτό του, ότι πάντα μπορείς να παίξεις το τελευταίο σου χαρτί αν είσαι διατεθειμένος να κόψεις τα ράμματα με το ρίσκο να ανοίξει μια πληγή. Ελάχιστα προβλήματα δεν έχουν λύση, κάθε λύση όμως έχει τίμημα. Respect by sincity!


Ραμμένος Άσσος

Η Αρχή!

”Με το rap ξεκίνησα να έχω σταθερή επαφή από το γυμνάσιο σαν παιδί που γούσταρε αυτό που άκουγε και μάζευε ερεθίσματα. Μετά από λίγα χρόνια, σε μια ζόρικη περίοδο για τον τότε εαυτό μου κι έχοντας αποκτήσει πιο ανεπτυγμένη κρίση και σκεπτικό, αποφάσισα να ξεσπάσω με τον τρόπο που υποσυνείδητα είχα μάθει να το κάνω. Απλά, αυτή τη φορά κρατούσα εγώ το μολύβι κι η ευθύνη ήταν διπλή.”


Ραμμένος Άσσος – Κατηγορούμενοι (Prod. Sumo Beats)

Τι σε ενοχλεί περισσότερο στη σημερινή εποχή και τι προσπαθείς να αλλάξεις απ αυτήν, με τη στάση και το έργο σου?

”Οι σχέσεις επιβολής μεταξύ των ανθρώπων, η έλλειψη παιδείας και η υποκρισία των δήθεν φιλήσυχων. Προσωπικά, μέσα από τους στίχους μου δίνω οπτικές και χαίρομαι όταν γίνονται διάλογος και καταλήγουν να συμβάλλουν έστω και λίγο στη διαμόρφωση του εκάστοτε χαρακτήρα του παιδιού που θα ακούσει ή θα συζητήσει με κάποιον που άκουσε κάτι και του έμεινε.”


Ραμμένος Άσσος

Χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα συμφωνούν με πάθος και θα διαφωνούν με το διπλάσιο, που θα παίρνουν θέση και θα ξέρουν το λόγο που βρίσκονται σε αυτή. Όχι παιδιά που ψάχνουν απελπισμένα να ανήκουν κάπου αγοράζοντας ταυτότητα αντί να δημιουργήσουν τη δική τους. «Φυτεύω το σπόρο στο σπόρο μέσα στον τόπο που όλα μαραίνονται, να ψάξει όσα δε βρήκε η γενιά μας» έγραψα πρόσφατα. Ελπίζω σε μια τέτοια εξέλιξη. Θέλει χρόνο.


Ραμμένος Άσσος – Νυχτολούλουδα (Prod. Sumo Beats) | Scratches: Sativa

”Αν μπορούσα να ξαναζήσω τη ζωή μου απ την αρχή…θα έπαιρνα κάποιες αποφάσεις πιο γρήγορα, δε θα τις άλλαζα όμως. Η ζωή μας είναι ένα σωρό αλληλένδετα γεγονότα. Μία λεπτομέρεια αν αλλάξεις, αλλάζουν όλα.”


Ραμμένος Άσσος

About Sin..?

Όταν κουράζομαι, έχω την τάση να απομακρύνομαι απότομα χωρίς εξηγήσεις. Αλλά δε νιώθω και απόλυτα άσχημα με αυτό.


Ραμμένος Άσσος – Για Πόσο Ακόμα; (Prod. Sumo Beats)

Click This!!

Leave a reply