Undertaste

Undertaste-sincity.gr Art 's Network  Music  Other  Rock

Οι Undertaste είναι η rock μπάντα που αποτελείται από τους: Αργύρη Γαρουφαλή (pappoujazz),  Τζαναβάρα Δημήτρη, Μακρή Αντώνιο και Βονοφακίδη Ράλλη και δραστηριοποιείται στην Αθήνα . Το όνομα της μπάντας προήλθε από τις διασκευές που κάνουν, δηλαδή σαν υπόγευση, τρως κάτι… αλλά γεύεσαι κάτι άλλο. 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ..


Αργύρης Γαρουφαλής – Μπάσο

Αργύρης Γαρουφαλής

Ο Αργύρης Γαρουφαλής (aka pappoujazz) γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Εργάζεται στη Γραμματεία Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ. To ψευδώνυμο “pappoujazz” προήλθε από τις σπουδές σε συνδυασμό με την ηλικία του. Η πρώτη του επαφή με την μουσική ήταν στα 15 του όταν πρωτοάκουσε τα album Hysteria Def – Leppard, Black Album – Metallica, Appetite For Destruction – Guns and Roses, που τότε κατάλαβε ότι πρέπει να ασχοληθεί με την μουσική.


Undertaste

– Δουλειές και συνεργασίες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και μελλοντικές συνεργασίες που θα ήθελες?

– Έχω κάνει πολλές συνεργασίες, όπως με : Κώστα Λογοθετίδη (Εκείνος κ Εκείνος), Μάριο Χατζηχρήστο, Κώστα Κατσουλια, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Τάκη Γραμμένο, Φώτη Κατσάνο, Χρυσάνθη Οικονομάκη, Γιώργο Εμμανουήλ, Αναστασία Μπάστα, Μάνο κ Τάσο Παναγιώταρη, Ευαγγελία Μπενετάτου, Πέτρο Καλορίτη. Έχω παίξει  στη μεγαριακή αίθουσα του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη με τους: Χριστίνα Αλεξάνδρου – φωνή, Παναγιώτη Δράκο – φλάουτο, Γιώργο Μαστρογιαννόπουλο – κιθάρα, Ζαχαρία Τσίχλα – πιάνο. 

– Και θα ήθελα πολύ να κάνω συνεργασίες με : Δήμητρα Γαλάνη, Ελεονόρα Ζουγανέλη και Αγγελάκα. 


Undertaste – Θα τα βροντήξω (COVER)

– Τι σε ενοχλεί την περίοδο αυτή σε κοινωνικό επίπεδο και τι θα άλλαζες σε προσωπικό επίπεδο από τη ζωή σου?

– Με ενοχλεί πολύ η εργαλοιοποίηση διάφορων καταστάσεων, η παιδεραστία, η θανατική ποινή και ο φανατισμός σε όλα τα επίπεδα όπως πχ, οπαδικός, θρησκευτικός και πολιτικός. Και αν μπορούσα θα είχα ασχοληθεί πιο σοβαρά με τον αθλητισμό και έχω μετανιώσει που δεν έφυγα έξω για περαιτέρω σπουδές.


Στο Facebook θα τον βρούμε ΕΔΩ!


Δημήτρης Τζαναβάρας – Ντραμς

Δημήτρης Τζαναβάρας

Ο Τζαναβάρας Δημήτρης γεννήθηκε το 1986 και ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο υπέροχα δίδυμα αγοράκια . Τα τελευταία 5 χρόνια έχει σχολή οδηγών στο Παλαιό Φάληρο και τα χόμπι του είναι η μουσική και το μπάσκετ. Με τη μουσική ασχολείται λίγο καιρό, αφού απολύθηκε από φαντάρος το 2008. Αυτό που τον παρακίνησε στη μουσική ήταν ο φίλος του ο Ερμής που τον γνώρισε στο στρατό και είχε ένα home studio.


Δημήτρης Τζαναβάρας

– Δουλειές και συνεργασίες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και μελλοντικές συνεργασίες που θα ήθελες?

– Έως τώρα έχω παίξει με 3-4 μπάντες. Δεν μου έρχεται κάποιος συγκεκριμένος που θα ήθελα να συνεργαστώ το μόνο που με νοιάζει είναι να είμαστε μια ωραία παρέα όπως είναι και οι έως τώρα συνεργασίες μου. 


Τι σε ενοχλεί κοινωνικά και τι κάνεις γι αυτό..? Τι θα άλλαζες σε προσωπικό επίπεδο από τη ζωή σου αν ζούσες απ την αρχή?

– Ένα πράγμα που με ενοχλεί τη σημερινή εποχή (λόγο δουλειάς) είναι η νοοτροπία των οδηγών στο δρόμο με τους χιλιάδες θανάτους κάθε χρόνο. Προσπαθώ να τους εμπνεύσω όσο καλύτερα μπορώ για ένα καλύτερο αύριο με λιγότερους θανάτους.

Όσες ευκαιρίες και να μου δινόταν δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου. Οι επιλογές μας μας κάνουν αυτό που είμαστε. 


Undertaste – Simple Man(cover)

Στο Facebook θα τον βρούμε ΕΔΩ!


Αντώνης Μακρής- Φωνητικά

Αντώνης Μακρής

Ο Αντώνης Μακρής γεννήθηκε το 1971 και ζει στην Αθήνα με τη σύζυγο του και τον αγαπημένο του γιό της. Δουλεύει πάνω στη μουσική και στο τραγούδι. Ξεκίνησε να ασχολείται με την τέχνη του τη Μουσική σχετικά μεγάλος παρόλο που από πολύ μικρός λατρεύει την μουσική και τα πρώτα του ακούσματα ήταν κλασική rock. Αλλά πλέον… “Δεν υπάρχει είδος παρά μόνο καλή ή κακή μουσική”.. όπως μας είπε!


Αντώνης Μακρής

Συνεργασίες?

Καθ’ ότι δουλεύω περίπου 25 χρόνια οι συνεργασίες είναι παρά πολλές και από διάφορους χώρους.. από πίστα, πάλκο, ροκ μπάντες κλπ! Έχω παίξει και με φίρμες  αλλά απόλαυσα τη μουσική στα πάλκα με πιτσιρικάδες πού παίζουν τα ρεμπέτικα σμυρναίικα στα δάκτυλα τους και επίσης μια μοναδική εμπειρία πού είχα στη Λαμία με έναν εκπληκτικό καλλιτέχνη και τραγουδιστή τον Πύρρο Πουλίτσα. Επίσης τον Διονύση τον Γιατρά από τη Ζάκυνθο και τέλος.. με το προηγούμενο σχήμα μου τους Toni coltura project, που παίζαμε πολλά είδη μαζί. Δεν υποτιμώ καμία συνεργασία όλες είχαν την μέγιστη αξία.

Θα ήθελα να μπορούσα να είχα συνεργαστεί με : το Βαμβακάρη, το Τσιτσάνη, το Σιδηρόπουλο, το Χατζηδάκη, τον James Marshall “Jimi” Hendrix, τον Miles Dewey Davis , τον John William Coltrane, τον John R. Cash, την Yma Sumac, τον Frank Vincent Zappa‎, από όσους έχουν φύγει. Και από τους εν ζωή με όσους έχουν τη δύναμη να με εμπνεύσουν!


Undertaste – Μου πες θα φύγω

 Τι σε ενοχλεί περισσότερο στη σημερινή εποχή και τι προσπαθείς να αλλάξεις απ αυτήν, με τη στάση σου και το έργο σου?

– Η εποχή, όπως καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι, είναι μια μετάβαση σε κάτι πιο συγκεντρωτικό, πιο κλειστοφοβικό και πιο ψηφιακό. Οι κοινωνίες αποξενώνονται και σέ κάθε περίπτωση πρέπει να κρατάμε την ανθρωπιά μας σέ όλες τίς εκφάνσεις τις ζωής. Στην Τέχνη ειδικά, πρέπει να κοιτάμε πίσω και να μεταφέρουμε τα καλά στοιχεία στο σήμερα κρατώντας τη ψυχή των καλλιτεχνών πού δημιουργούσαν υπό αντίξοες συνθήκες και χωρίς την ευκολία τής τεχνολογίας! Πιο πολύ ψυχή λοιπόν!


About Sin?

Θα ξεκίναγα την μουσική πιο νωρίς και ενδεχομένως να σπούδαζα και κάτι άλλο! Υπάρχουν στιγμές κακής συνεργασίας και με μουσικούς και με επιχειρηματίες που με έκαναν να χάσω τσάμπα χρόνο… Αυτό το δουλεύω ούτως ώστε να μην επαναληφθεί!


Στο Facebook θα τον βρούμε ΕΔΩ και στο Instagram ΕΔΩ!


Ράλλης Βονοφακίδης – Κιθάρα

Ράλλης Βονοφακίδης

Ο Ράλλης Βονοφακίδης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Εργάζεται και ασχολείται με την μουσική από δέκα χρονών, που εμπνεύστηκε από τις μεγάλες rock και metal μπάντες της εποχής.


Undertaste

– Συνεργασίες που έχεις κάνει ή που θα ήθελες να κάνεις?

Έχω συνεργαστεί με πολλούς ανθρώπους οι οποίοι είχαν επίσης τρέλα για την μουσική, δε θα ήθελα να αναφέρω ονόματα. Και θα συνεργαζόμουν με οποιονδήποτε αγαπάει αυτό που κάνει και ταιριάζουν οι δρόμοι μας.

Τι θα άλλαζες στη ζωή σου και γενικά τι σε ενοχλεί τη σημερινή εποχή?

– Ο κόσμος ποτέ δεν ήταν τέλειος, με ενοχλούν όλα και τίποτα, προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου. Δεν υπάρχει κάποια συνεργασία ή εμπειρία για την οποία να έχω μετανιώσει. Όλες είχαν κάποιο νόημα και μου έδωσαν κάτι, ακόμα και οι πιο αποτυχημένες.


Τους Undertaste θα τους βρούμε στο –Youtube-, –Spotify– –Facebook– και –Twitter– .


Undertaste

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ UNDERTASTE ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝAN ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧOYN ΣΤΟ ART’S NETWORK-MUSIC ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΆΣΤΗΚAN ΜΑΖΊ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣOYN ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΠΟΛΎ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΚΑΛΟΤΆΞΙΔΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ART’S NETWORK.


Leave a reply