Loni Scarface

Loni Scarface-sincity.gr Art 's Network  Music  Rap-HipHop

Γεια χαρά! Είμαι ο Loni Scarface ή Loni Dam ή Αντώνης.Γεννήθηκα Αλβανία και μεγάλωσα Ελλάδα, αφού είμαι εδώ από τα 5 μου, και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα. 
Το πρώτο ραπ που άκουσα, ήταν το Gangstas Paradise από Coolio και από τότε άρχισαν να με στοιχειώνουν οι σκέψεις για το πως μπορεί ένα παιδί σαν εμένα να βρει τον ”παράδεισο” που του αξίζει. 


Και λέω …γιατί όχι?

Δυστυχώς, ούτε τεχνικό λύκειο τελείωσα, αφού οι μισοί καθηγητές υπέφεραν από τραμπουκισμό και οι άλλοι μισοί δε τους ένοιαζε να σου μάθουν κάτι, και κάπως έτσι ένιωθα να αποστασιοποιούμαι από την κοινωνία και να μου δίνεται με ξεκάθαρο τρόπο να καταλάβω ότι δεν προορίζομαι για πολλά αλλά, ίσως για κάτι καλό και καθοριστικό για μένα, και γιατί όχι και για την ίδια την κοινωνία!!


Τσεκάρετε!!

Ωστόσο η μουσική με έκανε να νιώθω ότι ανήκω κάπου και να θέλω να εξελιχτώ σε κάτι καλύτερο απ ότι ήμουν μέχρι τώρα. Πάλι όταν ”έμπλεξα” με ένα ραπ σχήμα και ”έφτυσα” το πρώτο μου couple, κάτι τους έκανε να μη θέλουν να ραπάρω μαζί τους, αλλά τους άρεσε που ήμουν ο παραγωγός της φάσης και έβαζα υπολογιστές, κάρτες ήχου, μικρόφωνα κτλ για να ηχογραφούμε, μέχρι που τα ”σπάσαμε” και πήγα έκανα το πρώτο μου mixtape, σε instrumentals του Alchemist, Apollo Brown, από Wu (είχα βρει κάποια) , Marco Polo κ άλλους. 


Το δεύτερο mixtape ήρθε λίγο πριν τα προβλήματα…Όσο χτίζαμε το XXS, μια απ τις καλύτερες και πιο αληθινές φάσεις που θα είχε δει το ελληνικό κοινό,Αφού δεν ήταν συγκρότημα, ήταν ένα ”χωριό” που μπορούσε να έρθει ο καθένας και να πει την ιστορία του και να μας κάνει να γελάσουμε, να κλάψουμε,να θυμηθούμε… κάθε συναίσθημα ήταν ευπρόσδεκτο. Δεν προσπαθούσαμε να το παίξουμε σκληροί στα μικρόφωνα, ήταν pure vibes. 


XXS..

Στη προσπάθεια μου να αποδράσω απ την Ελλάδα, είχα πάει Αθήνα με τη κοπέλα μου και γνώρισα τον Low-P, τον Εrgin360 που με γνώρισε στον Popay και έγραψα το πρώτο μου άλμπουμ σε παραγωγές του Low-P, κάποιες που μου έδωσε ο 360 και του Ντίνου που με χει βοηθήσει απίστευτα σ αυτό. Έτσι, φεύγοντας απ την Ελλάδα, αφήνω πίσω μου το hiphop με το αλμπουμ ”ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ” …

Μέχρι που ήρθα στην Ολλανδία,και άνοιξε άλλο βιβλίο στη ζωή μου, όταν γνώρισα κάτι παιδιά που έκαναν τη φάση τους, γουστάρανε με τα ραπ μου και με ωθήσανε στις πρώτες διακοπές μου στην Ελλαδα να πάω στον Skive στο Rough Note Studio και να ηχογραφήσω το ΜΠΑΊΝΩ.


Μπαίνω…

Συνέχισα με άλλα singles, όπως το ΑΜΗΝ και το ΚΑΝΕΝΑΣ, συνεργασίες με rappers όπως τον Kazuya από Θεσσαλονίκη, μέσω του Groove Master C, με Ολλανδούς κ Ισπανούς rappers, συνεργασίες με παραγωγούς και άτομα του χώρου που πολλοί δε ξέρουν πως να τους γράψουν ένα μήνυμα.

Drill Narcos!!

Τα κομμάτια μου τα μπερδεύουν με εμπορικά κ mainstream, αλλά εγώ τα βλέπω απλώς ενθαρρυντικά κ δυναμικά ραπ κομμάτια, τα οποία όταν τα ακούσει κάποιος , θα σκεφτεί πως ”Αν ένα παιδί απ την Αλβανία κατάφερε τόσα πολλά στη ζωή του, σίγουρα μπορώ και εγώ”!

Σίγουρα όποιος έχει κακία και ζήλια μέσα του, θα ξινίσει και θα στραβώσει, αλλά αυτός είναι ο σκοπός της μουσικής, να σε κάνει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που έχεις μέσα σου.


Kriminel..

Προς το παρόν…έχω δική μου δισκογραφική τη DRILL PRODUCTIONS, εκτός από τα ραπ μου…βοηθάω κ άλλους νέους καλλιτέχνες ”να βγουν προς τα έξω”.

Έχουμε το δικό μας στούντιο…φτιάχνουμε τα δικά μας Beats, τα δικά μας βίντεο κλιπ και είμαστε ανεξάρτητοι από εταιρίες και υποχρεώσεις. Η μόνη υποχρέωση είναι να δώσουμε σ αυτό που κάνουμε τη ψυχή μας και να βγεί το τέλειο, για εμάς, αποτέλεσμα!!


CLICK HERE!!!

Leave a reply