Muddy Vibez

Muddy Vibez-sincity.gr Art 's Network  Music  Rap-HipHop

Οι Muddy Vibez αποτελούμενοι από τους Οδυσσέας (Razastarr), JK ONE και DJ Wheel-M δημιουργούνται το 2017 συνεχίζοντας έτσι τη μεγάλη πορεία τους στη hip-hop σκηνή, δυναμικά με το δίσκο “Αφετηρία” .


Muddy Vibez- Αφετηρία

Η ιδέα για τη δημιουργία των Muddy Vibez γεννήθηκε μετά από χρόνια φιλίας και συνεργασίας των μελών μεταξύ τους και χαράζουν πια μια κοινή πορεία στην Ελληνική hip hop σκηνή. Μία πορεία πού βασίζεται στα “βρώμικα” beats(Muddy) και τα συναισθήματα που σου ”βγάζουν” οι ήχοι τους (Vibez) που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με αναμνήσεις που έχουμε από την παλιά funky hiphop μουσική.

Αφετηρία

DJ Wheel-M!!

Ο Μάριος ή αλλιώς DJ Wheel-M, γεννημένος το 1984 στο Βύρωνα, όπου και συνεχίζει και ζει, μετά από επιρροές από τον αδερφό του (το 1995), τους φίλους του και τη γειτονιά του, εκεί που τότε επικρατούσε το γκράφιτι και ο χορός, άρχισε να ακούει hiphop. Το 1997 ξεκίνησε την καριέρα του σαν μουσικός με το καλλιτεχνικό DJ Wheel-M, το οποίο είναι λογοπαίγνιο του ονόματός του και εμπνευσμένο από τα pickups ή αλλιώς wheel of steel.


Dj Wheel -M

Συνήθειες…!!

Έχει παρέα του τη Σίλβα, την αγαπημένη του σκυλίτσα, και στον ελεύθερο χρόνο του πηγαίνει μαζί της ή και μόνος του, βόλτες στο βουνό ή όπου αλλού τον βγάλει. Ασχολείται επίσης με τη μουσική του, scratch practice και cuts , παίζει ποδόσφαιρο και δουλεύει ως τεχνικός στην οικογενειακή του επιχείρηση.

Δεν ανήκω πουθενά

Έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς καλλιτέχνες όπως Eversor, Sifu VERSUS, Raptim, DJ Cutbrawl, Phase 3 , Razastarr για 3 χρόνια… όπου δήλωσε ότι εκπληρώθηκε και το όνειρο του μετά από αυτή τη συνεργασία…και φυσικά πολλούς ακόμα καλλιτέχνες της hip-hop σκηνής.


Dj Wheel -M

Στην ερώτησή μας για το αν θα άλλαζε κάτι στη μέχρι τώρα πορεία και ζωή του…απάντησε ότι δεν θα άλλαζε τίποτα και ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με τη ζωή που επέλεξε να κάνει.

Τον βρίσκουμε στα social… Facebook https://www.facebook.com/wheelm.rios και στο Instagram dj_wheel_m


JK ONE!!

Ο Γιάννης Κρανιώτης ή αλλιώς JK ONE, με καταγωγή από το Μεσολόγγι, γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στο Βύρωνα. Είναι το δεύτερο μέλος των Muddy Vibez και το καλλιτεχνικό του προέρχεται από τα αρχικά του ονόματός του και από μία ιστορία και έναν άνθρωπο που τον σέβεται μέχρι και σήμερα.


JK ONE

Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας παλιός γείτονας του Γιάννη που έμενε στο Bronx της Αμερικής και ασχολούνταν με το hip hop από πολύ παλιά και είχε το καλλιτεχνικό jdk 1( από τα αρχικά του ονόματός του )που επιστρέφοντας στην Ελλάδα και αποφασισμένος ότι θα φύγει στην Αμερική μετά το φανταρικό, είπε στον Γιάννη να ξεκινήσει την hiphop καριέρα του με το ψευδώνυμο jk1, στην Ελλάδα, αφού δυστυχώς δε θα μπορούσε ο ίδιος να παραμείνει.


More about him!!

Ο Γιάννης ασχολείται καθημερινά με το διάβασμα βιβλίων, με το περπάτημα στα βουνά με φίλους ή με το σκύλο του τη Μέντα, την παραγωγή κομματιών, αφού έχει με τον Eversor το mixdown studio και με την αγαπημένη του Πάλη όπου έχει βγει και δύο φορές πανελλήνιος πρωταθλητής.

JK ONE

Ξεκίνησε να ακούει συνηδειτά hip hop το 1993 έχοντας πάρει επιρροές από τον αδερφό του, από φίλους και από τη γειτονιά του, το Βύρωνα, και από τότε ξεκίνησε η μεγάλη πορεία του στο hip-hop. Συνεργάστηκε και συνεργάζεται καθημερινά με πάρα πολλούς καλλιτέχνες όπως : Eversor, Razastarr, SoulNek, KingGorilla,Sifu VERSUS,DJ WHEEL M, DJ CUTBRAWL, Jay Son , The VoCults, Mc Yinka, Λαγνης και αλλούς πολλούς.

Ανάβαση

Why not?

Μας είπε επίσης ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με το Ζωγράφο, γιατί τον εκτιμάει πολύ σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη καθώς επίσης να είχε την τιμή να είχε κάποιου είδους συνεργασία με τον αείμνηστο Μάρκο Βαμβακάρη!!


About Sin…

Τέλος μας εξομολογήθηκε ότι αν είχε την ευκαιρία να ζήσει τη ζωή του από την αρχή θα αφιέρωνε περισσότερο χρόνο σε μερικούς ανθρώπους που χάθηκαν και θα έπαιρνε πίσω κάποιες βαριές κουβέντες που μπορεί να είχε πει και θα διαφοροποιούσε κάποιες αποφάσεις που λόγω ηθικών φραγμών, δεν πήρε.

Τον βρίσκουμε στο Facebook εδώ :https://www.facebook.com/jkone.boombap


Οδυσσέας (Razastarr)

Ο τρίτος της παρέας-σχήματος Muddy Vibez είναι ο Οδυσσέας γνωστός σε όλους από τους Razastarr ή ολόκληρο το όνομα του Οδυσσέας Αντρέας Τσιαμπόκαλος. Έχει μία αδερφή την Sadahzinia , μέλος των Active Member και η καταγωγή τους είναι από τη Bαλαώρα της Ευρυτανίας στα Δυτικά Άγραφα. Γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε και ζει στο Βύρωνα από που είχε και όλες οι επιρροές του για τη hip hop μουσική.

Οδυσσέας

Daylife!!

Ασχολείται καθημερινά και λατρεύει την πεζοπορία στα Βουνά, τις βόλτες με τον σκύλο του τον Άργο, το ping pong, τη συλλογή βοτάνων, τη δενδροφύτευση και μέχρι πρόσφατα ήταν μέλος σε ένα συνεργατικό καφενείο εντός Αθηνών, για 7 χρόνια.


Το 1989 ήταν η χρονιά που μπήκε στη ζωή του το hip-hop όταν του έκανε μεγάλη εντύπωση το Bullet from a gun από Derec b και το 1990 ξεκίνησε να γράφει τραγούδια με αγγλικό στίχο. Αργότερα, το 1993, ύστερα από μία συνάντηση που είχαν με τον Νικόλα (Razastarr), τον οποίον το γνώριζε από το σχολείο, είπαν να ξεκινήσουν συνεργατικά με τους Active Member. Από το 1993 λοιπόν, και μετά ξεκινάνε ως Razastarr και “Στην ώρα των σκιών” το 1994 και στο “Μεγάλο Κόλπο” παίρνει μέρος με το καλλιτεχνικό Loud Effect.

Οδυσσέας

Cooperations!!

Από τότε έχει κάνει πολλές συνεργασίες ως Razastarr και προσωπικά, ως Οδυσσέας, με πολλούς…όπως: FFC, SoulNek, Face 3, JK ONE , Eversor, Μόνιμο Κάτοικο, Deadlock, Aιρετικό και άλλους πολλούς καλλιτέχνες του είδους.


Θα ήθελε πολύ να κάνει άλλο ένα κομμάτι με τον Κουρμένταλα από FFC, τον Ζωγράφο, τον Ταφ Λάθος καθώς επίσης και κάποιου είδους συνεργασία με τον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου.

Σε απάντηση της ερώτησης μας αν θα άλλαζε κάτι στη ζωή του… μας είπε ότι δε θα άλλαζε τίποτα παρά μόνο τις σπουδές του που θα ήθελε να είχε τελειώσει Ιστορία της Τέχνης ή Γεωγραφία.

Αθάνατο Λιοπύρι

About Sin..

Τέλος στην ερώτησή μας περί αμαρτίας… μας εξομολογήθηκε ότι έχει πληγώσει κάποιους ανθρώπους και αυτό είναι κάτι που τον πονάει ακόμα.

Τον βρίσκουμε στο Facebook εδώ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006965568099


Γενικά!:!

Μιλώντας με τους Muddy Vibez, καταλάβαμε ότι δεν πρόκειται απλά για ένα hiphop σχήμα αλλά για μία παρέα φίλων με κοινές ιδέες και συνήθειες που θα ήθελε ο καθένας μας να έχει.

Μας τόνισαν ότι με τη μουσική τους και με τις συνήθειες τους προσπαθούν να αλλάξουν πράγματα που τους ενοχλούν τη σημερινή εποχή, όπως: η πνευματική ερήμωση, οι ακραίες καταστάσεις που ζούμε και ο τρόπος που τις αντιμετωπίζουμε, ο φόβος της επιβολής εξουσίας σε θέματα καθημερινότητας, η τάση του ανθρώπου για επιφανειακή αντιμετώπιση των πραγμάτων και τέλος ότι πλέον δεν επικρατεί η λογική.

Ον Ημιτελές

Ευχαριστούμε θερμά..

..τους Muddy Vibez για την τιμή που μας κάνανε και μοιράστηκαν μαζί μας πληροφορίες από τον τρόπο ζωής τους, τις συνήθειες τους και πράγματα που δεν γνωρίζαμε για αυτούς και ελπίζουμε να συνεχίσουν να εμπνέουν με το έργο τους και με τη μουσική τους και να βοηθάνε όλους εμάς να στέκουμε δυνατοί στην καθημερινότητα και στο παράλογο.

Leave a reply